Connect with us

FOTBAL

Conducerea de la AJF Sălaj, în şomaj tehnic

Pe perioada stării de urgenţă, forul condus de Daniel Sabou şi-a suspendat activitatea şi a apelat la această formă de venit plătită de stat


Pandemia de coronavirus a provocat multe neplăceri în toate sectoarele de activitate. Şi sportul are de suferit în această perioadă, în condiţiile în care nu se poate juca nicio competiţie, astfel că multe echipe au trebuit să îşi suspende activitatea. Nu doar activitatea ci şi contractele sportivilor şi ale angajaţilor, apelându-se la şomajul tehnic.

La această formă a apelat şi AJF Sălaj, iar forul condus de Daniel Sabou şi-a suspendat activitatea pe perioada stării de urgenţă.

“Este o perioadă grea pentru toată lumea şi toţi angajaţii de la AJF Sălaj am intrat în şomaj tehnic pe perioada stării de urgenţă. Demersurile s-au făcut din luna martie şi toţi am înţeles situaţia. Ar fi absurd să luăm acum bani de la AJF când nu există nicio activitate. Şi noi trebuie să fim solidari”, a spus preşedintele Daniel Sabou.

Chiar dacă în această perioadă nu există activitate la AJF Sălaj, preşedintele Daniel Sabou împreună cu cei din conducere caută soluţiile cele mai bune pentru reluarea campionatului şi păstrează în permanenţă legătura cu Federaţia Română de Fotbal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL