Connect with us

FOTBAL

Jucătorii de la SCM Zalău încearcă să rămână în formă prin pregătire individuală

”Le-am transmis 7 – 8 programe pentru pregătire şi fiecare încearcă să se antreneze cât poate mai bine. Cu toţii aşteptăm să revenim cât de repede la stadion”, a spus antrenorul Marius Paşca


Pe perioada stării de urgenţă jucătorii de la SCM Zalău au fost băgaţi în şomaj tehnic.

Din punct de vedere al veniturilor, fiecare are de suferit în această perioadă, însă toţi încearcă să rămână într-o formă sportivă cât mai bună şi se pregătesc individual.

A trecut deja o lună de zile de când nu au mai avut loc antrenamentele colective, astfel că toţi jucătorii au plecat la casele lor. Pentru această perioadă dificilă, însă, au primit programe de pregătire.

Antrenorul Marius Paşca vorbeşte constant cu toţi jucătorii din lot şi a constatat că aceştia sunt preocupaţi ca în această perioadă să se pregătească cât pot mai bine.

”Vorbesc săptămânal cu băieţii pe grupul nostru, iar unii dintre ei ne trimit clipuri video cum se pregătesc. Jucătorii au primit 7 – 8 programe de pregătire şi fiecare încearcă să se antreneze cât poate mai bine. Este un moment dificil pentru echipă şi cu toţii aşteptăm să revenim cât de repede la stadion. Una este antrenamentul colectiv şi alta este pregătirea individuală. Din păcate, mulţi stau la bloc şi nu au posibilitatea să iasă în curte şi să facă o alergare”, a spus Marius Paşca.

În condiţiile în care starea de urgenţă a fost prelungită, jucătorii nu vor putea reveni la stadion mai devreme de mijlocul lunii mai.

În aceste condiţii, campionatul Ligii a III-a nu se va relua decât la început de iunie, având în vedere că fotbaliştii vor avea nevoie de o perioadă de pregătire colectivă, chiar şi de câteva jocuri amicale.

Deocamdată, varianta reluării Ligii a III-a sub formă de play-off şi play-out a rămas doar la stadiul de scenariu, pe care Marius Paşca nu o agreează, decât dacă s-ar înjumătăţi şi punctele, nu doar meciurile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL