Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor şi ACS Tihău, ”bară la bară” în Seria Est din Liga a V-a Sălaj


După 13 etape, cele două echipe se află la egalitate de puncte, dar Rapid Zimbor ocupă prima poziţie având un golaveraj mai bun


Din Seria Est s-au scurs 13 etape şi lupta pentru supremaţie rămâne încinsă. După prima etapă din 2020, situaţia la vârf a rămas identică, în condiţiile în care Rapid Zimbor a câştigat la Băbeni, iar ACS Tihău a venit cu toate cele 3 puncte din deplasarea de la Rus. În aceste condiţii, Rapid Zimbor şi ACS Tihău sunt în continuare la egalitate de puncte, fiind despărţite de golaveraj. La acest capitol, gruparea condusă de Gabriel Mureşan stă mult mai bine şi datorită acestui lucru ocupă fotoliul de lider.

Nu departe de cele două grupări se află CS Hida, care are cu două puncte mai puţin. Echipa din Hida începe să spere din nou la o eventuală promovare, fiind pe locul 3 în Seria Est însă deocamdată aşteaptă şi alţi adversari mai redutabili pentru a-şi testa valoarea. Primul ”hop” din 2020 a fost Someşul Gâlgău, ultima clasată, pe care CS Hida a învins-o la pas, cu 6 – 0.

Locul 4 şi ultimul ce duce în play-off este ocupat de Agronova Dragu. Un debut excelent de an a avut Agronova, care a trecut cu 5 – 2 în prima etapă de Dumbrava Ciocmani, reuşind să înscrie toate cele cinci goluri în prima repriză.

Echipa din Dragu speră la o performanţă notabilă şi în Liga a V-a, după ce în faza judeţeană a Cupei României a atins calificarea în semifinale, acolo unde va avea ocazia să joace cu Rapid Jibou.

Viitorul Băbeni, AS Creaca Jac şi Unirea Mirşid sunt celelalte grupări care pot spera la play-off, mai ales că distanţa de recuperat până la locul 4 nu este foarte mare. Însă, rămâne de văzut ce modalitate de reluare a campionatului se va găsi, deocamdată întrecerea fiind suspendată cel puţin până la data de 15 mai.

Dumbrava Ciocmani, Năprădeana Năpradea şi Someşul Gâlgău sunt ultimele clasate în Seria Est. Şi aceste grupări îşi propun un parcurs cât mai bun în restul sezonului, dar nu aspiră la mari obiective.

De departe, Rapid Zimbor este cea mai ofensivă echipă în Seria Est, având 46 de goluri marcate, iar cea mai organizată defensivă o are ACS Tihău, cu doar 18 goluri primite.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL