Connect with us

DIVIZIA A1

Paul Abrudan – un nou produs al voleiului sălăjean, care începe să se afirme la nivelul Diviziei A1


După ce a făcut junioratul la CSS Zalău şi CSS 2 Baia Mare, zălăuanul evoluează acum pe prima scenă a voleiului românesc la Unirea Dej, formaţie la care se mai găsesc alţi doi jucători din Zalău, Tudor Magdaş şi Paul Şomoi


Dacă Volei Municipal Zalău a rămas fără niciun jucător din Zalău în lot, la Unirea Dej se regăsesc nu mai puţin de trei jucători zălăuani, este vorba de Tudor Magdaş, Paul Şomoi şi Paul Abrudan.

Tudor Magdaş este jucător de bază la Unirea, Paul Şomoi a ajuns la formaţia de pe Someş doar de câteva luni, după ce s-a despărţit de gruparea de sub Meseş, în timp ce Paul Abrudan este la Unirea din vara trecută.

Acesta din urmă a început voleiul la grupele de juniori de la CSS Zalău, unde a evoluat în perioada 2014 – 2016.

Din 2016 a ajuns la CSS 2 Baia Mare, acolo unde a fost campion naţional la juniori I, în 2017, dar a apucat să joace şi primele meciuri în Divizia A1, pe când CSS 2 Baia Mare s-a înscris o echipă de juniori pe prima scenă.

După terminarea junioratului, zălăuanul s-a transferat la Unirea Dej, o echipă care pune accentul pe tineri şi unde Abrudan are ocazia să crească în valoare.

Voleibalistul a prins deja mai multe meciuri în care a intrat pe parcurs, iar în jocul cu CSU Vest Timişoara a evoluat tot meciul.

”Sunt foarte mulţumit că am ajuns la Unirea Dej, o echipă cu mulţi jucători tineri, unde împreună toţi putem creşte în valoare. Un alt avantaj e faptul că antrenorul este tânăr şi ne înţelege mult mai bine în anumite situaţii şi ştie cum să ne ajute din toate punctele de vedere. Ce îmi place foarte mult la Dej este colectivul”, ne-a declarat Paul Abrudan.

În momentul îngheţării campionatului, Unirea Dej se afla pe locul 5, doar cu o treaptă mai jos de Volei Municipal Zalău.

Sălăjeanul mai are contract cu Unirea Dej încă un sezon şi îşi propune ca în stagiunea următoare să acumuleze şi mai multă experienţă la nivelul Diviziei A1.

”Îmi propun să muncesc mai mult şi să joc mai mult decât am făcut-o în acest sezon. La Unirea Dej am şansa de a progresa”, a încheiat Paul Abrudan.


”Noi în primul rând am fost în obiectiv şi am prins play-off-ul, unde eram pe locul 5 în momentul suspendării campionatului. Dacă se jucau şi celelalte etape cred că am fi avut şanse să terminăm pe locul 4. Acum situaţia nu este bună deloc pe orice plan, nu doar în sport şi volei. Eu sunt foarte optimist şi cred că vom reuşi să trecem cu bine peste această perioadă. Sper să reuşim să revenim la normal cât de repede”.

Paul Abrudan – jucător Unirea Dej


Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 aprilie.  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1