Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tânăr depistat în trafic fără permis, beat și cu vehiculul neînmatriculat

Polițiștii din Șimleu Silvaniei au fost sesizați la sfârșitul săptămânii despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Plopiș. Din fericire, evenimentul a fost soldat cu pagube materiale, însă şoferul s-a ales cu un „premiu”


La data de 10 aprilie a.c., ora 18.38, polițiștii din Șimleu Silvaniei, au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Plopiș a avut loc un accident de circulație.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că, la data menționată, un tânăr de 27 de ani, din judeţul Sălaj, conducea un ATV pe Drumul Comunal 85, iar în localitatea Plopiş, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

În urma impactului, şoferul şi pasagerul acestuia nu au suferit leziuni. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tânărul nu posedă nici permis de conducere, iar vehiculul nu era înmatriculat/înregistrat.

Totodată, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare, cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare.

În cauză, polițiștii ai întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj