Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Tur virtual la Grădina Botanică din Jibou

Cercetătorul Paul Marian Szatmari a realizat o serie de fotografii din toate colţurile obiectivului turistic din Jibou, astfel încât cei de acasă să poată vizualiza şi virtual minunăţiile care se găsesc la Grădina Botanică din micuţul orăşel de pe Someş


Încă ne aflăm în starea de urgenţă şi suntem nevoiţi să stăm acasă pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de sosirea primăverii şi de mirosul proaspăt al florilor care în această perioadă înfloresc, aşa cum se întâmplă şi la Grădina Botanică din Jibou.

Principalul obiectiv al micuţului orăşel de pe Someş este un adevărat paradis în aceste zile, având în vedere că este perioada de înflorire a celor mai multe plante de acolo.

Sigur, perioada în care ne aflăm, ne împiedică să vizităm Grădina, însă, datorită unor oameni cu inimă mare, ne putem bucura de un… tur virtual al Grădinii Botanice din Jibou.

Paul Marian Szatmari, cercetător şi botanist la Centrul de Cercetări Biologice din cadrul Grădinii Botanice “Vasile Fati” Jibou a fotografiat toate colţurile grădinii, astfel că ne putem bucura şi noi de minunăţiile de acolo.

Cei de la Bun din Sălaj anunţă că Grădina Botanică va avea, în curând, cont şi pe site-ul lor, www.bundinsalaj.ro, fiind un mic producător local care poate furniza comunităţii suc natural de mere, cidru, aranjamente florale sau răsaduri.

Puteţi viziona mai multe poze AICI.

Sursa foto: Paul Marian Szatmari

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj