Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj, alături de AJF Arad în momente grele


Forul condus de Daniel Sabou transmite sincere condoleanţe membrilor afiliaţi de la AJF Arad şi familiei îndurerate a celui ce a fost Adrian Lucaci, preşedintele de la AJF Arad, care s-a stins din viaţă duminică, la doar 53 de ani


Fotbalul din Arad este în doliu după ce preşedintele AJF Arad – Adrian Lucaci s-a stins din viaţă la doar 53 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală incurabilă.

În aceste momente grele, AJF Sălaj este alături de membrii afiliaţi de la AJF Arad şi de familia îndurerată a celui ce a fost Adrian Lucaci şi transmite sincere condolenţe.

Asociatia Judeţeană de Fotbal Sălaj este alături de membrii AJF Arad si a familiei îndurerate a celui ce a fost , ADRIAN LUCACI- Preşedinte AJF Arad

AJF Sălaj exprimă sincere condoleanţe familiei îndurerate si este alaturi de marea familie a fotbalului arădean în aceste momente triste prilejuite de plecarea prematură din această viaţă , la 12 aprilie 2020 ,a unui om dedicat fotbalului.

Adrian Lucaci s-a născut la data de 28 iunie 1966 în Arad.
A evoluat în 190 de meciuri in Divizia A şi 150 de meciuri în Divizia B. A evoluat la urmatoarele echipe :
1984-1987 – UTA Arad
1987-1988 – Steaua Bucuresti
1988-1993 – Sportul Studenţesc Bucureşti
1993-1994 – “U ” Cluj
1995-1997 – UTA Arad

1998-2014 – Antrenor şi conducator la : Telecom Arad, Şoimii Lipova, Universitatea Arad, diverse echipe de Liga a IV-a apoi la AJF Arad.

În anul 2014 a fost ales Preşedintele fotbalului arădean, respectiv AJF Arad, într-un moment greu şi dificil.

A fost autor al mai multor proiecte de finanţare în fotbal în colaborare cu autorităţile din judeţul Arad şi mediul academic.
În anul 2018 a fost reales Presedinte AJF Arad cu unanimitate de voturi. A demarat Proiectul ” Arad pentru Fotbal” şi “Arad-120 de ani de fotbal în Romania”, proiecte care au scos în relief rolul Aradului în dezvoltarea fotbalului din Romania.

În anul 2019, 22 august , de Zilele Aradului , a primit titlul de “Excelenţă in domeniul Sportului ” de la Primaria Arad.
Titlul a recunoscut implicarea sa în dezvoltarea fotbalului arădean de-a lungul carierei.A activat ca observator FRF şi initiator de proiecte în colaborare cu FRF.
Marea Familie a Fotbalului din Romania , pierde un mare profesionist, un soldat al fotbalului , un om dedicat pentru ceea ce a iubit şi plăcut mai mult în aceasta viaţă:fotbalul.

Drum lin spre cer, Adrian Lucaci. Condoleanţe familiei indurerate.

Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj
Presedinte , Daniel Sabou

(foto iunie 2019: Adrian Lucaci a fost observator din partea FRF, la ultimul meci din cariera de arbitru a zălăuanului Paul Unimătan, pe care l-a premiat)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL