Connect with us

FOTBAL

Căpitanul de la SCM Zalău se simte în siguranţă în ”focarul” de infecție cu COVID-19 din România: ”Sunt foarte calm şi stau acasă ca tot omul”


Răzvan Dulap locuieşte la Vatra Dornei, oraş aflat la aproximativ 100 de km de Municipiul Suceava, unde există principalul focar de infecţie cu coronavirus din ţara noastră. Fotbalistul nu se sperie de acest lucru, mai ales că la Vatra Dornei nu există niciun caz confirmat, dar cu toate acestea fundaşul respectă cu stricteţe regulile impuse de autorităţi


Municipiul Suceava şi localităţile limitrofe sunt considerate de autorităţi principalul focar de infecţie cu coronavirus din România. Drept urmare, încă de mai bine de o săptămână, aceste localităţi au intrat în carantină totală pentru limitarea răspândirii virusului.

Din judeţul Suceva este căpitanul lui SCM Zalău – Răzvan Dulap – care locuieşte la Vatra Dornei, un orăşel aflat la aproximativ 100 km de reşedinţa de judeţ.

Fotbalistul spune că, deocamdată, se simte în siguranţă la Vatra Dornei şi nu se sperie de numărul mare de cazuri existente la Suceava, mai ales că la Vatra Dornei încă nu a fost înregistrat niciun caz.

Însă, fundaşul grupării zălăuane respectă cu stricteţe regulile impuse de autorităţi.

”Ţinând cont că este o distanţă mică, mă surprinde că la Vatra Dornei nu este niciun caz confirmat. Mă simt în siguranţă la Vatra Dornei şi sincer nu am nicio treabă. Sunt foarte calm, stau acasă ca tot omul în această perioadă, şi aştept să treacă odată acest virus”, ne-a declarat Răzvan Dulap.

Fotbalistul nu ratează ocazia să facă şi pregătire în această perioadă, mai ales că stă la casă şi are posibilitatea să iasă în curte.

”Sunt oarecum norocos, fiindcă pot să ies afară şi să mă antrenez. Chiar am unde să îmi fac antrenamentul. Din păcate, în această perioadă, fotbalul este pe locul 2”, a mai spus jucătorul.

Fotbalistul de 24 de ani a avut şi un mesaj pentru iubitorii fotbalului zălăuan.

”Abia aştept să se reia campionatul, dar mai repede de luna iunie nu cred că se va putea. Iubitorilor fotbalului din Zalău le doresc sănătate, fiindcă este cel mai important, iar apoi să ne revedem cu bine”, a precizat căpitanul de la SCM Zalău.

Răzvan Dulap este un jucător de bază în echipa antrenată de Marius Paşca. Chiar dacă evoluează pe postul de fundaş, fostul jucător al Universităţii Cluj a marcat trei goluri în acest campionat. El a reuşit să înscrie şi în singurul meci oficial pe care SCM l-a apucat să îl joace în acest an, cel cu Unirea Dej.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 aprilie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL