Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou: “În nicio secundă nu am luat în calcul îngheţarea campionatelor organizate de AJF Sălaj”

Zilele trecute, AJF Suceava a luat decizia de a stopa definitiv competiţiile pe care le organizează, din cauza răspândirii infecţiei cu coronavirus  în judeţul din Moldova. În ce priveşte competiţiile organizate de AJF Sălaj, preşedintele Daniel Sabou îi linişteşte pe cei implicaţi în fotbalul mic din Sălaj şi le transmite că la nivelul forului pe care îl conduce nu se pune problema luării unei astfel de decizii şi încurajează ideea ca toate competiţiile să poată fi duse la bun sfârşit în lunile de vară


Având în vedere pandemia de coronavirus cu care se confruntă ţara noastră, fotbalul are şi el mult de suferit, mai ales cel din Suceava, judeţ care este cel mai afecat de răspândirea infecţiei cu Covid – 19. În contextul pandemiei, AJF Suceava a decis suspendarea definitivă a tuturor competiţiilor pe care le organizează, din cadrul sezonului 2019 – 2020, iar preşedintele Ciprian Anton a motivat decizia.

“În situaţia în care ne aflăm noi, la Suceava, care este mult mai gravă decât în restul ţării, cred că nimeni nu se mai gândeşte la fotbal. Este imposibil să se poată juca fotbal până la eradicarea totală a pandemiei, iar acest lucru, în cel mai optimist scenariu, nu se poate întâmpla mai repede de luna iunie. Ar însemna, apoi, să jucăm la foc automat o lună de zile, or este greu să programezi meciuri din două în două zile la nivelul amator din fotbalul judeţean, acolo unde jucătorii au alte priorităţi în viaţă. Cred că e cea mai bună decizie în momentul de faţă pentru tot ce înseamnă sport”, a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Această decizie a ajuns şi la urechile celor implicaţi în fotbalul mic din Sălaj, pe care Daniel Sabou îi linişteşte şi le transmite că la nivelul forului pe care îl conduce nu se pune problema luării unei astfel de decizii.

Ba mai mult, preşedintele AJF Sălaj încurajează ideea ca toate competiţiile să poată fi duse la bun sfârşit în lunile de vară.

“Colegul de la AJF Suceava cred că s-a grăbit şi nu s-a consultat cu nimeni. În perioada următoare urmează să avem toţi colegii de la AJF-uri o video-conferinţă cu preşedintele Răzvan Burleanu, cu domnul Octavian Goga şi vom vedea ce se mai discută. Am înţeles că sezonul se va prelungi până pe 31 iulie şi atunci nu ar fi o problemă mare să ducem la bun sfârşit etapele în iunie şi iulie. În nicio secundă nu am luat în calcul îngheţarea campionatelor pe care le organizează AJF Sălaj”, ne-a declarat Daniel Sabou.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL