Connect with us

DIVIZIA A1

Brazilianul Leo Dal Bosco, ”blocat” la Zalău!

Pandemia de coronavirus îl împiedică pe voleibalistul de la Volei Municipal Zalău să poată ajunge în Brazilia. Sud-americanul avea bilet de plecare după terminarea sezonului, undeva după 15 mai, însă deşi şi-ar dori să plece spre casă mai repede, acest lucru pare greu de realizat din mai multe cauze


Sezonul 2019 – 2020 din voleiul masculin românesc s-a terminat cu aproape două luni mai repede din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe data de 18 martie, Federaţia a decis îngheţarea Diviziei A1, dar şi a Cupei României, astfel că jucătorii au intrat mult mai repede în vacanţă faţă de alţi ani. În cazul jucătorilor de la Volei Municipal, aceştia au fost la Zalău până în jurul datei de 20 martie, iar după luarea acestor decizii, toţi au plecat spre casele lor.

Mai puţin ”căpitanul” Leo Dal Bosco, cel care este blocat la Zalău. Conform contractului, voleibalistul are bilet de întoarcere în Brazilia după data de 15 mai, când de fapt trebuia să se încheie sezonul, însă cel puţin până atunci nu poate pleca spre case împreună cu familia sa, mai ales din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu ştim dacă cei din conducere sunt dispuşi să-i cumpere jucătorului un alt bilet pentru a pleca mai repede spre casă. Însă, ştim un lucru că, în această perioadă, multe dintre zboruri au fost anulate, astfel că pentru Leo ar fi greu să îşi găsească o linie de zbor liberă pentru a ajunge mai repede în America de Sud.

La fel ca şi ceilalţi jucători, brazilianul a primit ultimul salariu din acest sezon pe luna februarie, dar încă mai are speranţe că îşi va mai vedea o parte din bani, măcar pe luna martie.

Leo Dal Bosco este cel mai vechi component de la echipa zălăuană, pentru care evoluează din 2013. A fost al şaptelea sezon consecutiv la gruparea de sub Meseş, cu care de-a lungul anilor a avut rezultate notabile.

Voleibalistul are în palmares titlul de campion obţinut în sezonul 2016 – 2017. În 2014, 2015, 2016 şi 2019, Leo Dal Bosco şi-a trecut în CV şi patru medalii de argint, dar şi două Cupe ale României.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1