Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd, în pauză prelungită!


“Eu sper să se joace toate meciurile. Ne este dor de fotbal, mai ales nouă care nu am jucat din noiembrie”, spune primarul Leontin Chiş


Dacă pentru titlu de campioană lupta se dă între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, în Liga a IV-a Sălaj mai există o miză importantă, calificarea în play-off. Primele două clasate şi Dumbrava Gîlgău par sigure de calificare, iar pentru ultimul loc, lupta se dă între AS Chieşd şi CS Barcău Nuşfalău.

În momentul de faţă, AS Chieşd este pe locul 4 şi are trei puncte avans faţă de urmăritoarea dar şi un meci mai puţin jucat.

Mult mai supărător pentru AS Chieşd este faptul că această pauză se întinde deja pe durata a mai mult de patru luni, în condiţiile în care echipa a stat în prima etapă din 2020, iar ultimul joc oficial l-a susţinut anul trecut, în noiembrie.

Cât despre modul de reluare al campionatului, primarul Leontin Chiş speră ca toate meciurile să se poată disputa conform programului.

“Aşteptam cu mare drag reluarea campionatului şi eram pregătiţi din toate punctele de vedere. Ne este dor de fotbal, mai ales nouă, care nu am jucat din noiembrie, fiindcă în prima etapă din acest an, AS Chieşd a stat. Sperăm ca această pauză să nu fie foarte lungă. Eu sper să se joace toate meciurile din campionat. Oricum, obiectivul nostrum este să ne calificăm în play-off”, a spus primarul Leontin Chiş.

Amănunte despre situaţia din Liga a IV-a, în ediţia tipărită a ziarului din 1 aprilie

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL