Connect with us

Ştiri din Sălaj

Pandemia de coronavirus nu blochează investiţiile din comuna Chieşd


Deşi asupra societăţii planează o stare de incertitudine, în comuna Chieşd un proiect important de extindere a reţelei de apă şi canalizare este pe cale să se finalizeze. Totodată se lucrează şi la amenajarea văilor. “Nu am oprit lucrările şi mergem înainte cu speranţa că vor veni şi vremuri mai bune”, spune primarul Leontin Chiş


Având toate străzile şi uliţele asfaltate, Chieşdul poate fi considerată o comună europeană cu o infrastructură modernă. Însă, autorităţile locale nu se opresc aici şi au implementat şi alte proiecte care să sporească gradul de confort al locuitorilor.

Un proiect de anvergură este cel de extindere a reţelei de apă şi canalizare, care a fost început în 2017 prin PNDL 2 şi a căror lucrări au avansat, fiind finalizate în proporţie de 95%.

Deşi în această perioadă asupra societăţii planează o stare de incertitudine din cauza pandemiei de coronavirus, lucrările continuă în aceste zile în comuna Chieşd. Ba, mai mult, autorităţile locale au dat drumul şi la lucrările de amenajare a văilor din comună.

“Chiar dacă este o perioadă dificilă şi planează o incertitudine în toate domeniile, deocamdată în comuna Chieşd se lucrează. Avansează lucrările de extindere a reţelei de apă şi canalizare. Nu am oprit lucrările şi chiar am început altele. S-a trecut la amenajarea văilor, lucrări pe care le facem cu bani de la bugetul local. Mergem înainte şi aşteptăm vremuri mai bune. Nu putem să ne oprim, fiindcă nu ştim ce va fi pe viitor. Nu s-a stopat nimic şi chiar am vorbit cu constructorul şi i-am transmis că lucrările trebuie să continue. Suntem spre finalizare la proiectul de extindere a reţelei de apă şi canalizare, dar mai avem acel proiect comun cu Bocşa. Şi acolo se lucrează”, a spus Leontin Chiş – primarul comunei Chieşd.

Referitor la proiectul de extindere al reţelei de apă şi canalizare, primarul amintea la începutul acestui an.

“Mai trebuie puse în funcţiune pompele şi făcute branşamentele la cetăţeni. Dacă în acest an primim finanţare pentru proiectul care a fost început în 2007 împreună cu comuna Bocşa, atunci proiectul poate fi finalizat în totalitate”.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj