Connect with us

Ştiri din Sălaj

Consilierii județeni ai PSD, alături de personalul medical din prima linie

După ce consilierii locali din Jibou a luat decizia de a-şi dona indemnizaţiile către spitalul din oraş, astăzi au luat exemplul şi consilierii judeţeni ai PSD, care la rândul lor şi-au donat banii către spitalul judeţean. Un gest de apreciat, fie el cât de mic, dar în această situaţie de criză fiecare leu donat contează. Medicii aflaţi în prima linie în lupta cu acest virus periculos trebuie să fie protejaţi


În această săptămână au donat sume importante şi oameni de afaceri din Zalău, inclusiv Biserica Sfântul Nicolae din Zalău (str. Crasnei), pentru a ajuta spitalul judeţean cu materiale de protecţie, mănuşi, măşti, combinezoare, ochelari şi dezinfectant. Totodată, mai mulţi sălăjeni stabiliţi în America au pornit o amplă campanie de strângere de fonduri pe internet, unde deja au donat zeci de sălăjeni, bani care vor fi direcţionaţi spre spitalul judeţean.

“Pentru a continua eforturile Consiliului Județean Sălaj și a Primăriei Municipiului Zalău de susținere a Spitalului Județean de Urgență Zalău, prin asigurarea echipamentelor necesare cadrelor medicale, a suplimentarii aparaturilor și a întregului necesar în lupta cu SARS-CoV-2, consilierii județeni aleși pe lista PSD își donează indemnizațiile aferente lunii martie.

Pe această cale, adresăm sincere mulțumiri tuturor medicilor, personalului medical și auxiliar din cadrul SJU Zalău pentru devotamentul față de pacienți și pentru toate măsurile pe care le-au întreprins pentru bună desfășurare a actului medical!

Vă suntem alături și vă dorim multă sănătate și succes!”, transmite PSD Sălaj pe pagina oficială de Facebook. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj