Connect with us

Ştiri din Sălaj

Oamenii de afaceri din Zalău donează sute de milioane pentru Spitalul Judeţean

Unul dintre primii oameni de afaceri sălăjeni, Dan Cherecheş – patronul West Co Impex din Zalău – a făcut o donaţie consistentă către Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru a sprijini medicii cu materiale de protecţie împotriva virusului COVID-19.

West Co Impex Zalău a dona suma de 20.000 lei.

“Am făcut acest gest cu scopul de a ajuta cadrele medicale cu echipamente şi sper să fie o insipiraţie şi pentru alţi oameni de afaceri care pot să ajute comunitatea locală cât mai repede, deoarece în acest moment este nevoie urgentă de protecţia medicilor. Sponsorizarea a fost făcută în contul Asociaţiei ARMS”, ne-a declarat Dan Cherecheş.

Ovidiu Caraba, patronul firmei Silcar Prod, a donat suma de 10.000 de lei.

Un alt membru din cadrul Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania, Gaidoş Cristian – patronul firmei Sal Zal Construct  – a  donat 3.500 de lei.

 Urmează ca şi asociaţia să facă o donaţie consistentă.

“Să ajuți la timp, să oferi când trebuie, să spui o vorbă bună și să mângâi la nevoie, asta înseamnă să fi om bun. Mulțumim pentru sprijinul substanțial 20.000 lei, oferit în vederea achiziției de echipamente de protecție pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgenţă Zalău!”, este mesajul de mulţumire postat de medicul Anamaria Matioc, cadru medical la Spitalul Judeţean.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj