Connect with us

FOTBAL

Campioana Sălajului la juniori A1 va  da la baraj  peste campioana din Bihor


Conform tragerii la sorţi organizate de Federaţia Română de Fotbal “dubla” manşă trebuia să aibă loc pe 6, respectiv 10 iunie, însă mai mult ca sigur, aceste date nu se mai pot respecta, în condiţiile în care toate competiţiile sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus


În luna februarie, Federaţia Română de Fotbal a organizat tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, dar şi pentru etapa interjudeţeană la junior A1.

Campioana Sălajului la seniori va da la barajul pentru Liga a III-a cu campioana din Bihor şi acelaşi lucru se va întâmpla şi la barajul de la juniori A1.

Conform tragerii la sorţi organizată de Federaţia Română de Fotbal “dubla” manşă trebuia să aibă loc pe 6, respectiv 10 iunie, însă mai mult ca sigur, aceste date nu se mai pot respecta, în condiţiile în care toate competiţiile sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Partida tur urmează să se dispute în Sălaj, iar returul pe terenul campioanei din Bihor.

După 14 etape scurse din întrecerea judeţeană din Sălaj, lupta pentru supremaţie la juniori A1 este mult mai disputată faţă de anii trecuţi. Pe primul loc se află Sportul Şimleu, cu 32 de puncte, la egalitate de puncte cu Rapid Jibou, în timp ce Dumbrava Gîlgău se află pe locul 3, cu 30 de puncte, însă cu un meci mai puţin jucat decât primele două clasate.

Şanse teoretice la primul loc mai are şi campioana en-titre, CS Barcău Nuşfalău, care se află pe locul 4, cu 28 de puncte, chiar şi AS Chieşd, ocupanta locului 5, cu 27 de puncte.

Trebuie precizat că din sezonul regulat au mai rămas de jucat opt etape, după care şi la juniori, primele patru clasate intră în play-off, unde conform programului ar mai trebui să se dispute şase runde.

În campionatul de juniori A1 din Bihor, pe primul loc se află tot CAO Oradea, cu maxim de puncte după 11 etape şi are un avans de 3 puncte faţă de Universitatea Oradea.  Pe locul 3 se află CS Oşorhei, care este la 9 puncte în spatele liderului.

Câştigătoarea barajului dintre Sălaj şi Bihor se va califica la turneul semifinal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL