Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Primăria Zalău oferă gratuit 20 de camere din Hotelul Sport cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean


Traversăm o perioadă dificilă, noi ca ţară, ca şi continent, dar nu în ultimul rând noi ca şi comunitate. Grija administraţiei locale din Zalău este pentru fiecare în parte din comunitatea noastră şi în acest sens facem conducerea primăriei face lucrări ample de dezinfecţie în oraş pe domeniul public


Până în prezent au fost făcute lucrări de dezinfecţie la toate scările de bloc, lucrări care vor continua atât cu firma SC Citadin, cât şi cu SC Coral Impex.

De asemnea, s-a încercat reducerea circulaţiei oamenilor, astfel că a fost modificat programul autobuzelor SC Transurbis.

Parcurile de joacă au fost închise, iar pieţele au fost dezinfectate, lucrări care se realizează permanent.

“Dar pe lângă toate aceste lucruri, un lucru foarte important sau poate cel mai important este grija pe care trebuie să o avem faţă de cei care sunt în prima linie în acest râzboi cu pandemia coronavirus şi mă refer la medici şi la personalul sanitar. În acest sens noi am pus la dispoziţia personalului medical un mijloc de transport destinat exclusiv transportului medicilor şi al asistenţilor medicali.

Astăzi am fost foarte preocupat şi am vrut să văd la faţa locului posibilitatea de a oferii personalului medical, medicilor, celor care fac naveta sau celor care vor să se autoizoleze protejându-se în acest fel pe ei ca persoane, dar şi familiile lor 20 de camere la Hotel Sport. Sunt camere cu condiţii moderne, dotate cu mobilier modern, frigider, tv, aer condiţionat, grup sanitar şi tot ce este necesar pentru cazarea în bune condiţii a acestora. Vom continua dacă va fi nevoie să găsim şi alte locaţii, dar deocamdată astăzi putem oferii cele 20 de camere celor care sunt în prima linie în lupta cu coronavirus”, transmite primarul Ionel Ciunt.

 

🎥 #Primăria #Zalău vine în sprijinul personalului medical din linia întâi, care se luptă cu virusul COVID-19☑️ La propunerea primarului #Ionel #Ciunt, Hotelul Sport pyne la dispoziția medicilor și asistenților medicali 20 de camere gratuit, care pot fi folosite pentru autoizolare sau odihnă.☑️ Camerele dispun de tot confortul necesar și sunt dotate cu mobilier modern, grup sanitar propriu, tv, frigider și aer condiționat.

Publicată de ŞTIRI DIN SĂLAJ pe Marţi, 31 martie 2020

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj