Connect with us

DIVIZIA A1

Primele plecări de la CS Volei Municipal Zalău!

Sârbul Goran Skundric şi finlandezul Sauli Sinkkonen şi-au reziliat contractele de două săptămâni şi au plecat din România înainte de a izbucni epidemia de coronavirus


După nume şi după ţările din care au fost aduşi, libero-ul Goran Skundric şi centrul Sauli Sinkkonen erau priviţi ca şi transferuri tari pentru Volei Municipal Zalău înainte de începerea sezonului 2019 – 2020.

Ambii jucători nu au rupt gura târgului la Zalău şi au fost multe meciuri când cei doi au fost ţinuţi pe banca de rezerve, din diferite motive.

Aventura celor doi internaţionalei străini la poalele Meseşului s-a terminat rapid, iar ambii au ajuns la un acord cu conducerea clubului în ce priveşte rezilierea  contractelor imediat după meciul cu Gloria Buzău, care s-a disputat pe 10 martie.

A fost ultimul joc din acest sezon, deoarece după o săptămână, Federaţia a decis să îngheţe campionatul de volei, atât la feminin, cât şi la masculin.

Goran Skundric şi Sauli Sinkkonen au părăsit România înainte ca epidemia de coronavirus să ia amploare, însă surse din interiorul clubul spun că cei din conducere nu şi-au onorat toate obligaţiile financiare faţă de voleibalişti.

Chiar dacă cei doi au fost jucătorii Zalăului până inclusiv la ultimul meci, cel cu Gloria Buzău din 10 martie, conducerea i-ar fi lăsat cu restanţe salariale şi au fost plătiţi doar cu jumătate de salariu pe luna februarie!

Sauli Sinkkonen este un internaţional din Finlanda, care înainte să vină la Zalău a mai jucat în Franţa şi Belgia.

Goran Skundric a mai avut şi alte experienţe în România şi a mai jucat pentru Tomis Constanţa şi Tricolorul Ploieşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1