Connect with us

FOTBAL

Răzvan Dulap – căpitan SCM Zalău: ”Eu sunt ok, mulţumesc lui Dumnezeu. Sper să se reia campionatul şi să putem juca toate meciurile din retur”

Fundaşul de fier se află acasă la Vatra Dornei şi este nerăbdător să se reia campionatul. Experimentatul fotbalist consideră că varianta cu play-off – play-out nu este cea mai bună, deoarece nu toate echipele ar avea şanse egale la salvarea de la retrogradare


O singură etapă s-a disputat din returul Ligii a III-a, iar ca urmare a epidemiei de coronavirus, SCM Zalău a fost nevoită să-şi suspende activitatea, astfel că jucătorii au fost trimişi acasă. “Căpitanul” Răzvan Dulap a ajuns acasă la Vatra Dornei, acolo unde stă în casă şi petrece timp alături de familie.

Fundaşul a fost unul dintre cei mai buni jucători de la SCM Zalău în prima parte de campionat. El este şi autorul golului de la Dej, din singura partidă disputată din retur şi pe care sălăjenii au pierdut-o, scor 3 – 1.

Dulap se simte bine şi, deşi este o perioadă dificilă, fotbalistul îndeamnă lumea să asculte sfaturile specialiştilor, fiind convins că vom trece cu bine dacă suntem uniţi.

”În primul rând este o perioadă grea pentru toată lumea, dar sunt convins că vom trece cu bine dacă suntem uniţi şi ascultăm sfaturile specialiştilor şi mai puţin ce se spune la TV,  care după părerea mea influenţează mult negativ. Eu sunt OK, mulţumesc lui Dumnezeu, sunt acasă cu familia şi aşteptăm să dispară acest virus şi să revenim la ale noastre fiecare. Aici la Vatra Dornei nu sunt probleme până în acest moment, nu este niciun caz şi sper să rămână aşa. Lumea respectă măsurile”

Răzvan Dulap – căpitan SCM Zalău

Încă nu se ştie când se va relua campionatul Ligii a III-a şi nici în ce formă. Cert este că FRF încearcă să găsească soluţii şi nu se gândeşte la îngheţarea sezonului.

Una dintre variantele despre care s-a vehiculat a fost cu sistem play-off – play-out cu opt echipe fiecare. S-ar juca fiecare cu fiecare o singură dată, astfel că ar mai fi de disputat doar şapte etape, nu 14 cât ar trebui dacă competiţia s-ar relua şi desfăşura normal.

Oricum, un sistem play-off – play-out nu ar avantaj deloc SCM Zalău, iar Răzvan Dulap spune că nici nu ar fi corect un astfel de sistem.

”Eu sper să se reia campionatul şi să putem juca toate meciurile din retur pentru că ar fi păcat până în iunie să nu mai avem fotbal deloc. Dar, toate acestea depind de un factor important care sper să ia sfârşit cât mai curând. Ar fi una dintre variante cea cu play-off – play-out, dar eu sper să se joace toate etapele, deoarece dacă ar fi cu play-out şi fiecare cu fiecare doar un meci, numărul de puncte mi s-ar părea un dezavantaj că n-ar fi şanse egale de salvare. Va fi o luptă grea, dar nu imposibilă. Ştiu că situaţia din clasament nu ne ajută, dar mă bazez pe echipă că o vom scoate la capăt până la final”, spune căpitanul de la SCM Zalău.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, cert este faptul că pentru moment fotbalul şi sportul în general trece în plan secund, iar sănătatea este pe primul loc. Fundaşul Zalăului spune că putem lua ceva pozitiv din toată nebunia asta şi îndeamnă lumea să respecte măsurile luate de autorităţi şi să stea în casă.

“Din toate putem lua ceva pozitiv, oricât ar fi de complicat, ştiind că familia este cel mai important lucru de pe pământ şi trebuie să o protejăm cât putem. Eu sper să ia fiecare în parte câte ceva pozitiv din toate lucrurile petrecute până acum. Vreau să le urez oamenilor multă sănătate, să stea liniştiţi şi să respecte sfaturile medicilor! Staiincasă!”, a încheiat Răzvan Dulap.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL