Connect with us

LIGA I

Mihai Bode, golgheterul liderului Dia Guard: “Îmi lipseşte foarte mult fotbalul”


Cu 18 goluri marcate, Bode a contribuit decisiv la revenirea pe primul loc a celor de la Dia Guard Cipricom, poziţie pe care se află echipa condusă de Florin Marian Raţ, în momentul întreruperii campionatului. Ce spune însă golgheterul despre această “pauză” forţată, dar şi despre reluarea campionatului, vom afla în cele ce urmează


După cum bine ştim cu toţii, campionatele sportive sunt întrerupte. Dacă la unele discipline sportive s-au optat pentru îngheţarea sezoanelor, la minifotbal, deocamdată, campionatele rămân în stare de suspendare până la noi măsuri.

Această “pauză” forţată îi face pe jucători să devină nostalgici, iar dorul de fotbal este tot mai mare pe zi ce trece. Aşa este şi cazul lui Mihai Bode.

Talentatul jucător care a jucat pentru FC Zalău în Liga a III-a este unul dintre cei mai importanţi jucători care evoluează în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj, fiind jucător de bază la Dia Guard Cipricom, echipă aflată pe locul 1 în Superliga “Fan Courier”.

Bode a avut un sezon bun şi a marcat nu mai puţin de 18 goluri în 11 meciuri disputate în campionat, fiind golgheterul echipei.

Graţie acestor reuşite, Dia Guard se poziţionează pe locul 1 în momentul întreruperii campionatului şi este principala favorită la titlul judeţean.

Însă, rămâne de văzut, când, cum şi dacă se va relua campionatul. Cert este că pe zi ce trece, lui Mihai Bode îi este tot mai dor de fotbal, însă, sănătatea rămâne pe primul loc.

„E o situaţie dificilă pentru fotbal şi sport în general. Sperăm să treacă cât mai repede această perioadă urâtă. Îmi lipseşte foarte mult fotbalul, însă e important să trecem sănătoşi peste această perioadă. Cât despre campionatul de minifotbal, cred că organizatorii, care sunt Profesionişti, vor şti exact ceea ce este de făcut. Pe această cale, ţin să doresc multă sănătate, răbdare şi putere tuturor. Să auzim numai de bine”, ne-a declarat Mihai Bode.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 25 martie. 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I