Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Eveniment rutier pe bulevardul din Zalău. Un BMW şi un MERCEDES s-au ciocnit

Evenimentul s-a petrecut în această după-amiază şi din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale


Deşi traficul este redus în această perioadă, având în vedere că România se află în stare de urgenţă şi cetăţenii sunt izolaţi la domiciliu, pe bulevardul din Zalău a avut loc o tamponare, între un BMW şi un MERCEDES.

Astfel, în jurul orei 17.10, în zona Fan Courier, cele două autoturisme s-au ciocnit. În fiecare autoturism se afla doar şoferul, fără alţi pasageri.

Conform unor martori prezenţi la acest eveniment, BMW-ul venea dinspre strada Fabricii şi dorea să ajungă la sediul Fan Courier, moment în care s-a izbit cu Mercedesul care cirucla pe bulevard.

În urma tamponării, la ambele maşini au sărit airbag-urile, iar doi jandarmi aflaţi în apropiere au intervenit prompt pentru a acorda primul ajutor. Din fericire, nu a fost nevoie, deoarece ambii şoferii au ieşit pe picoarele lor din maşini, iar evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Un eveniment mai haziliu a fost faptul că şoferul BMW-ului, după ce a ieşit din maşină, a plecat să lase un posibil colet la Fan Courier, după care s-a întors la locul accidentului pentru a ajunge la o înţelegere cu celălalt şofer.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj