Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vasile Bulgărean, este noul inspector şcolar general în Sălaj

Prin Ordin al Ministerului Educației și Cercetării, începând cu data de 23 martie 2020, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sălaj va fi asigurată de dl. prof.dr. BULGĂREAN GHEORGHE VASILE, care va ocupa funcția de inspector școlar general, prin detașare în interesul învățământului.

Noul inspector școlar general este profesor doctor în matematică și a ocupat, începând cu anul 2006 până în prezent, funcția de director al Colegiului Național ”Silvania” Zalău.

Bulgărean este candidatul desemnat de PNL pentru funcţia de primar în Zalău

Vasile Bulgărean are 55 de ani, este doctor în matematici și director al Colegiul Național Silvania. Liderul liberal a mai ocupat funcția de inspector șef al Inspectoratului Județean Școlar Sălaj, precum și de director al școlii gimnaziale Corneliu Coposu din Zalău.

Rocada pe funcţii de conducere între PSD şi PNL

Astfel, directorul CNS Zalău, Vasile Bulgărean îi ia locul Mariei Pop, profesoară de fizică şi nevasta senatorului PSD, Pop Gheorghe. Maria Pop a condus Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj din 16 iulie 2014 şi până azi, 21 martie 2020. În perioada 2012-2014 a ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct la ISJ Sălaj. În perioada 2001-2012 a fost profesor titular disciplina fizică.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj