Connect with us

Ştiri din Sălaj

APEL la solidaritate din partea unui medic stomatolog din Zalău

Ieri, 20 martie, medicul stomatolog Erika Gazda din Zalău, a făcut o postare pe pagina personală de Facebook prin care face un apel la toţi colegii ei de breaslă din judeţ, pentru a-şi uni forţele în această perioadă de criză şi fiecare să doneze materiale sanitare de protecţie, care ulterior să fie distribuite medicilor şi asistenţilor medicali din Spitalul Judeţean şi Ambulanţă

Fac un apel către voi şi vă propun să ne unim forţele, în această perioadă de criză, pentru a le fi alături colegilor noştri, medici şi personal auxiliar, aflaţi în linia întâi în lupta cu coronavirusul COVID-19.

Ţinând cont că în Zalău avem zeci de cabinete stomatologice, consider că ar fi o mare implicare şi susţinere din partea noastră, dacă fiecare donăm o cutie de măşti şi o cutie de mănuşi, soluţii biocide. Mă voi ocupa personal să le colectez de la voi şi să le înmânez personalului medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Zalău. Pentru cei care doresc să se implice şi să doneze, vă stau la dispoziţie până cel târziu luni 23.03.2020. Mă găsiţi la nr. de tel: 0740250951″.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj