Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE. Bărbatul surprins sub tractor la Derşida, a decedat

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanţa TIM


În această dimineaţă a avut loc un eveniment nefericit, iar un bărbat, Ionel G. a fost surprins sub un tractor, în localitatea Derşida din comuna Bobota. Evenimentul s-a petrecut chiar în curtea casei.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de salvare şi au intervenit prompt pompierii de la Punctul de Lucru Sărmăşag, dar şi de la Detaşamentul Zalău.  În cele din urmă, victima a fost scoasă de sub tractor, dar se afla în stop cardio-respirator.

Imediat s-au început efectuarea manevrelor de resuscitare de către un echipaj SMURD de la Sărmăşag, dar şi de către echipajul TIM de la Detaşamentul Zalău.

Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanţa TIM.

Ionel G. era pensionar, după ce ani la rând a fost miner la exploataţia minieră Sărmăşag. În urma sa a rămas o soţie îndurerată şi doi copii, un băiat şi o fată, ambii cu vârstele cuprinse între 27 şi 30 de ani. Bărbatul era o persoană activă şi era genul de om care nu putea sta închis în casă, chiar dacă a ieşit la pensie.

Astfel, şi-a achiziţionat mai multe terenuri pe raza localităţii Derşida şi din câte se pare, în această dimineaţă se pregătea să meargă la muncă pe câmp.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj