Connect with us

FOTBAL

ACS FC Recea şi-a suspendat antrenamentele


Liderul Seriei a V-a din Liga a III-a a intrat într-o vacanţă forţată până săptămâna viitoare. Această perioadă s-ar putea prelungi, în funcţie de deciziile luate de Federaţia Română de Fotbal cu privire la reluarea competiţiilor


Având în vedere pericolul epidemiologic pe care îl reprezintă virusul COVID – 19 şi luând în considerare deciziile luate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, FRF a decis săptămâna trecută să suspende toate competiţiile pe care le oraganizează, cel puţin până pe 31 martie.

Înainte de a se lua această măsură, ACS FC Recea se pregătea de derby-ul campionatului şi al judeţului Maramureş, cu Minaur Baia Mare, care era programat sâmbăta trecută. Cum şi Liga a III-a s-a suspendat, gruparea pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic a intrat într-o vacanţă forţată.

Liderul Seriei a V-a a mai făcut un antrenament vineri, după care care jucătorii au fost lăsaţi liberi. Miercuri era programată reluarea antrenamentelor, dar având în vedere situaţia din ţară, ACS FC Recea şi-a amânat revenire la pregătire pentru luni, 23 martie.

“Am mai făcut un antrenament vineri, iar jucătorii au fost lăsaţi acasă. Iniţial trebuia să reluăm miercuri antrenamentele dar am amânat reunirea pentru lunea viitoare. Aşteptăm ce decizii se iau la nivel de Federaţie. Este o situaţie nasoală, ca pe tot locul, dar acum sportul şi fotbalul sunt pe locul 2. Aşteptăm să se reia campionatul, dar din păcate, va trebui să o luăm de la zero cu pregătirea. Dacă nu se face nimic două-trei săptămâni, toată pregătirea este ca şi pierdută”, a spus Ovidiu Mic, antrenorul secund de la Recea.

În multe competiţii se vehiculează îngheţarea campionatului, iar dacă s-ar ajunge la un astfel de deznodământ şi în Seria a V-a, ACS FC Recea ar fi promovată în Liga a II-a.

“Dacă s-ar îngheţa campionatul, noi am fi promovaţi, dar nu cred că se va ajunge aici”, a mai spus antrenorul secund al liderului din Seria a V-a.

După 16 etape, ACS FC Recea este pe primul loc în clasament şi are două puncte avans faţă de Minaur Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL