Connect with us

FOTBAL

AS Cosniciu a defilat la Cehu Silvaniei!


Echipa condusă de Radu Chiorean a obţinut prima victorie în deplasare şi a reuşit să facă scor cu Silvania, pe terenul căreia a marcat patru goluri


După o lungă perioadă în care şi-a disputat meciurile de acasă, la Jibou, Popeni chiar şi Crasna, Silvania a revenit la Cehu, acolo unde terenul a fost pus la punct.

Primul joc a fost cel de sâmbătă cu AS Cosniciu, o echipă care a făcut achiziţii importante în iarnă şi a adus jucători buni de la CS Barcău, în frunte cu Cătălin Anghel, Răzvan Gal şi Paul Şanta.

Şi Silvania a făcut câteva transferuri, pentru a nu mai fi în situaţia din tur, când antrenorul Dan Lucaciu s-a plâns de o lipsă acută de jucători.

În teren, AS Cosniciu a fost mai determinată şi s-a adaptat mai bine la cerinţele de joc. Oaspeţii au şi deschis rapid scorul, încă din minutul 11, când după o acţiune lucrată, a urmat o centare în careu, iar Adrian Dregan l-a învins pe Rareş Nicoară. Din cauza ploii, terenul a devenit mai greu, iar efortul depus de ambele echipe a fost şi mai mare. Gazdele au avut câteva situaţii de a marca, însă Cătălin Odenie şi colegii săi nu au fost suficient de precişi în faţa porţii adverse.  În schimb, AS Cosniciu a avut un procentaj bun la atacuri şi într-un interval de două minute a dus scorul la 0 -3 prin Răzvan Gal şi Alexandru Czokos. În aceste condiţii, din minutul 60, jocul s-a liniştit, iar până la final tot oaspeţii au mai marcat prin Paul Şanta. S-a terminat 0 – 4, iar AS Cosniciu o obţinut prima victorie în deplasare, iar acum se pregăteşte să facă un meci mare şi cu CS Barcău Nuşfalău, echipă pe care o va întâlni duminică, pe teren propriu.

Radu Chiorean – conducător AS Cosniciu: ”Avem o echipă foarte bună”

“Nu ne-am aşteptat să câştigăm atât de clar acest meci, însă acum avem o echipă bună după transferurile din iarnă. Am meritat să câştigăm, iar băieţii au luptat, deşi efortul a fost dublu pe un teren greu. Sper să avem toţi jucătorii la dispoziţie şi în următoarele meciuri. Acum ne aşteptă un joc greu cu CS Barcău, dar  chiar dacă ne vor lipsi câţiva jucători, sperăm să-i batem chiar şi cu rezervele”.

Silvania Cehu Silvaniei – AS Cosniciu 0 – 4 (0 – 1)!

Au marcat: Adrian Dregan (‘11), Răzvan Gal (‘61), Alex Czokos (‘62) şi Paul Şanta (‘83)

Silvania: Rareş Nicoară – Ştefan Nicoară (‘64 Alex Iluţ), Viorel Ionaşcu, Vlad Berbecar, Răzvan Nicorici (cpt.), Cătălin Odenie, Elek Tamas, Alin Chende (‘46 Sergiu Pop), Baczo Tamas, Vlăduţ Buciuman şi Daniel Crecan (‘46 Vasvari Akos). Antrenor: Dan Lucaciu. Delegat: Cristian Ianoş

AS Cosniciu: Doru Opriş – Cristian Lontea, Fulop Mark, Răzvan Gal, Vasile Oros, Paul Şanta (‘88 Răzvan Chiş), Raul Vetişan, Doru Popovici, Alex Czokos, Cătălin Anghel şi Adrian Dregan (cpt.). Rezerve: Ioan Ardelean, Cosmin Bădăcean, Sorin Dregan, Paul Coman, Florin Chiş şi Adrian Tarce. Delegat: Radu Chiorean

Au arbitrat: la centru – Raul Horvat (Zalău), asistenţi – Adrian Iancău (Derşida) şi Antonio Hădade (Zalău)

Observator AJF: Zoltan Ardelean (Zalău)

Jucătorul meciului: ALEX CZOKOS

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL