Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău rămâne în priză şi după suspendarea campionatului


Chiar dacă toate competiţiile s-au suspendat până pe 31 martie, gruparea zălăuană continuă să se antreneze pe plan local, pentru a fi cât mai bine pregătită la reluarea campionatului


Din cauza pandemiei de coronavirus care a luat amploare, sportul românesc se opreşte în această lună. În cursul zilei de joi, Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor pe care le organizează, iar în această categorie intră şi Liga a III-a, unde activează SCM Zalău.

Gruparea zălăuană urma să plece joi la Avrig, pentru partida cu Viitorul Şelimbăr, însă deplasarea nu s-a mai făcut după decizia anunţată de Federaţie.

Vor urma aproape trei săptămâni de pauză până la reluarea competiţiei, asta dacă nu cumva această perioadă se va prelungi.

SCM Zalău rămâne însă în priză şi după suspendarea competiţiei, iar potrivit conducerii, toţi jucătorii vor rămâne la Zalău. “Nimeni nu pleacă. Vom lua toate măsurile ca jucătorilor să le fie bine, iar pregătirea să decurgă în continuare”, a spus Marcel Doru Ţîrle, directorul executiv de la SCM Zalău.

În contextul întreruperii competiţiei, antrenorul Marius Paşca spune că echipa sa poate profita într-o oarecare măsură, deoarece SCM Zalău are acum mai mult timp la dispoziţie să pună la punct unele aspecte.

“În situaţia dată, fotbalul şi sportul este pe locul 2. Cu siguranţă nu va pleca nimeni acasă.  Vom avea un program normal de pregătire şi avem toate condiţiile la Zalău.Ne antrenăm normal în aşa fel încât atunci când se va relua competiţia să fim pregătiţi.Vom face şi jocuri şcoală între noi şi avem două săptămâni la dispoziţie să mai punem la punct unele aspecte. Într-o oarecare măsură putem profita, fiindcă noi încă nu avem o echipă închegată, având în vedere că în iarnă am adus mulţi jucători”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

Trei meciuri urma să joace SCM Zalău în această lună, cu Viitorul Şelimbăr (14 martie), Gloria Bistriţa (21 martie) şi Avântul Reghin (28 martie).

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL