Connect with us

Ştiri din Sălaj

Copilă în vârstă de 13 ani, prinsă la furat

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni au fost identificaţi de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 80%


Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat o acţiune pe raza comunei Românaşi, miercuri, 11 martie, context în care au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 26 de ani, din judeţul Sălaj, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că, în perioada 1 decembrie 2019-12 februarie 2020, cei în cauză au pătruns în repetate rânduri, atât în timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii, într-o locuinţă de pe raza comunei Românaşi, de unde au sustras mai multe bunuri (lenjerii de pat, aragaz, frigider, tablouri etc.).

Prejudiciul cauzat a fost de 6.000 de lei, din care s-a recuperat aproximativ 80%.

De asemenea, la data de 29 februarie, minorul, o adolescentă de 13 ani, a pătruns în curtea locuinţei unui bărbat, de pe raza comunei, de unde a sustras un flex. Paguba a fost recuperată.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de furt calificat în formă continuată şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj