Connect with us

FOTBAL

Olimpic Bocşa o încurcă din nou pe CS Barcău Nuşfalău!

După ce meciul tur de la Bocşa s-a terminat nedecis (scor 1 – 1), gruparea condusă de Ioan Barou a scos din nou un rezultat pozitiv în faţa celor de la CS Barcău, de data aceasta chiar la Nuşfalău, într-un joc încheiat fără goluri


Schimbări importante în iarnă la CS Barcău Nuşfalău, acolo unde a ajuns experimentatul antrenor – Călin Pop, iar Robert Goie – director sportiv. Echipa a reuşit nu mai puţin de nouă transferuri în speranţa că îşi va atinge obiectivu, respectiv calificarea în play-off: Debutul în 2020 nu a fost însă tocmai cel la care se aştepta conducerea.

CS Barcău a reuşit doar o remiză “albă” cu Olimpic Bocşa, după un meci echilibrat, în care ocazii de gol au avut ambele echipe.  Gazdele puteau marca în primul minut prin Cosmin Mitroi, care a scăpat singur cu Vlad Bonţe, dar apoi şi Olimpic a răspuns prin Robert Niculăuţ (revenit de la AS Chieşd), Cosmin Sabou sau Sergiu Păcurar.

Echipa condusă de Ioan Barou a avut două bare, iar în prima repriză putea primi liniştit un penalty, după ce Vaşvari l-a faultat în careu pe Niculăuţ.

În partea secundă, CS Barcău a avut minute bune în care a dominat copios, dar ocaziile clar au fost puţine.  Şi gazdele au solicitat lovitură de  la 11 m, la un presupus henţ a lui Cosmin Cozma, dar “centralul” Szabo Krisztina a lăsat jocul să continue.

Oaspeţii au stat bine în teren şi din defensivă echipa a fost coordonată foarte bine de Cosmin Cozma. Olimpic a mai avut câteva contre, rămase fără rezultat, în timp ce Nuşfalăul putea câştiga în ultimul minut, când Cosmin Mitroi a scăpat din nou singur cu Vlad Bonţe, dar nici de data aceasta nu l-a putut învinge pe portarul de la Olimpic! S-a terminat 0 – 0, iar Bocşa o încurcă din nou pe CS Barcău, de data aceasta chiar la Nuşfalău. După acest rezultat, echipa antrenată de Călin Pop ratează şansa de a se apropia de locul 4, ultimul ce duce în play-off.

Cum AS Chieşd a stat, diferenţa dintre cele două echipe este acum de trei puncte, dar cele două echipe se vor întâlni peste două etape, la Nuşfalău.

“A fost un meci echilibrat, pe care puteam să îl câştigăm dacă eram mai atenţi la finalizare. Şi cei de la Nuşfalău au avut ocazii, dar cred că acest rezultat de egalitate a fost echitabil. Sincer, ne-am aşteptat să obţinem un rezultat pozitiv la Nuşfalău, pentru că avem o echipă bună şi jucători cu experienţă. A revenit Robert Niculăuţ, dar am adus  şi alţi jucători buni, iar Olimpic Bocşa va fi capabilă în acest retur să încurce şi alte echipe importante din campionat”.

Ioan Barou – conducător Olimpic Bocşa


CS Barcău Nuşfalău – Olimpic Bocşa 0 – 0!

CS Barcău: Mădălin Şandor – Eduard Kurti, Florin Vaşvari, Nagy Levente, Ilyes Tamas (‘68 Raul Puie) – Ciprian Nagy, Ioan Rus, Daniel Supuran, Cosmin Mitroi – Nicolae Rad (cpt.) şi Adalbert Pintea (‘72 Alex Nerţan). Rezerve: Gabriel Puşcaş – Boldiszar Attila, Călin Tuşer, Pusok Ruben şi Totos Nandor. Antrenor: Călin Pop. Delegat: Robert Goie

Olimpic: Vlad Bonţe – Bogdan Saitoş (‘62 Gabriel Cighi), Cosmin Cozma, Cosmin Pop, Alex Barou – Vlad Balotă, Artur Ciontoş (‘65 Dan Filip), Robert Niculăuţ, Cosmin Sabou (cpt.) - Marius Micle (‘70 Andrei Moldovan) şi Sergiu Păcurar (‘90+3 Adrian Souca). Rezerve: Gabriel Neaga şi Mihai Ardelean. Antrenor: Ioan Barou. Delegat: Ioan Mărcuş

Au arbitrat: la centru – Szabo Krisztina (Crişeni), asistenţi – Sergiu Corb (Zalău) şi Adrian Iancău (Derşida)

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu  Silv.)

Jucătorul meciului: COSMIN COZMA


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL