Connect with us

FOTBAL

Coronavirus afectează şi fotbalul mic din Sălaj

Ca urmare a deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în contextul epidemiei de coronavirus şi AJF Sălaj se conformează, iar partidele de seniori din această lună se vor disputa fără spectatori. În plus, au fost suspendate toate competiţiile de copii şi juniori până la redeschiderea şcolilor


Luni, 9 martie, a avut loc reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în contextul epidemiei de coronavirus.

Având în vedere hotărârea de a închide instituţiile de învăţământ preuniversitar între 11 şi 22 martie, Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor de copii şi juniori până la redeschiderea şcolilor.

Şi AJF Sălaj a luat act de hotărârea Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul de Urgenţă a decis ieri ca toate competiţiile de juniori A1, C, D şi E din Sălaj să fie suspendate până la redeschiderea şcolilor.

În aceste condiţii, în următoarele două weekenduri, în Liga a IV-a vor juca doar seniorii, dar partidele se vor disputa fără spectatori, conform Hotărârii Comitetului de Urgenţă.

“Dispune ca jocurile din cadrul competiţiilor organizate de AJF Salaj, programate până la data de 31.03.2020 inclusiv, să se desfăşoare fără spectatori în conformitate cu prevederile art. 59 alin. 2 din ROAF”, se arată în comunicatul emis de AJF Sălaj.

În situaţia obţinerii de către clubul organizator a avizului prealabil al Direcţiei de Sănătate Publică competente la nivel local, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori cu respectarea următoarelor condiţii: numărul de participanţi să fie mai mic de 1.000 şi să fie efectuată o analiză a riscului cu privire la organizarea jocului respectiv cu spectatori elaborată la nivelul Institutului Naţional de Sănătate Publică

La final de săptămână CS Atletic Zalău urma să îşi reia activitatea în Campionatul Naţional de juniori republicani, iar Sportul Şimleu în Liga Elitelor U 15. Însă, şi aceste competiţii au fost suspendate de FRF până la redeschiderea şcolilor.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL