Connect with us

HANDBAL

Revenire spectaculoasă: Paula Teodorescu va îmbrăca din nou tricoul Zalăului!


Pentru sezonul 2020 – 2021, HC Zalău pregăteşte deja primul transfer, iar Gheorghe Tadici a ajuns la o înţelegere cu experimentata “portăriţă” care a mai jucat sub Meseş în perioada 2016 – 2019


Din ediţia 2019 – 2020 a Ligii Naţionale au mai rămas de jucat şapte etape, dar deja multe echipe îşi fac calcule în priviinţa lotului cu care vor aborda campionatul următor. Şi HC Zalău se gândeşte deja la acest aspect şi în proporţii mari a bătut în cuie primul transfer. Este vorba de o revenire importantă   a “portăriţei” Paula Teodorescu, care a îmbrăcat cu succes tricoul lui HC Zalău, în perioada 2016 – 2019.

În primăvara anului trecut, Paula Teodorescu a întrerupt activitatea de performanţă după ce a anunţat clubul că este gravidă, iar în vară s-a  despărţit de echipa zălăuană.

Între timp, “portăriţa” a devenit mămică şi este gata să reia handbalul de performanţă, mai ales că vârsta încă îi mai permite. Teodorescu va împlini în această lună 36 de ani şi liniştit ar mai putea juca în Liga Naţională.

Antrenorul Gheorghe Tadici a purtat deja discuţii cu “portăriţa” cu care s-a şi întâlnit la meciul de săptămâna trecută, de la Buzău, astfel în proporţii mari, Paula Teodorescu va reveni din vară, la Zalău. Tehnicianul i-a propus “portăriţei” să fie şi antrenor cu portarii la gruparea de sub Meseş,  după ce îşi va încheia cariera.

“I-am propus să fie antrenor cu portarii după ce se va lăsa de handbal. Lângă  Paula Teodorescu, ceilalţi portari din lotul nostru vor avea posibilităţi să progreseze”, a mai spus Tadici.

Paula Teodorescu a ajuns la HC Zalău în vara anului 2016 şi a avut o contribuţie importantă la medalia de bronz obţinut de gruparea de sub Meseş în stagiunea 2016 – 2017.

Un rol important a avut experimentata “portăriţă” şi la parcursul Zalăului din sezonul 2017 – 2018 al Cupei EHF, când formaţia zălăuană a ajuns până în sferturile de finală.

“Am discutat cu ea şi în proporţii de 95% va reveni în vară, la HC Zalău. Ea ne-a ajutat foarte mult în perioada în care a mai fost la noi şi încă mai poate apăra la nivel de Liga Naţională. Chiar dacă are 36 de ani, ea are experienţă. Au mai fost portari care au apărat şi până la 40 de ani, gen Huţupan sau Ungureanu. Sunt şi jucătoare care la 39 – 40 de ani mai joacă la acest nivel, precum Roxana Gatzel”.

Gheorghe Tadici – manager HC Zalău

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL