Connect with us

JUNIORI

Turneele semifinale de minivolei au fost amânate

Academia de Volei “Lazăr Marius” ar fi trebuit să organizeze în acest final de săptămână un turneu semifinal, însă, Federaţia Română de Volei a anunţat printr-un comunicat oficial că toate competiţiile de copii şi juniori au fost suspendate, până la redeschiderea şcolilor


Academia de Volei “Lazăr Marius” merge ceas în campionatul de minivolei şi a câştigat la pas Seria F din care a făcut parte, alături de alte trei echipe. Din acea serie, echipa lui Marius Lazăr s-a calificat la turneul semifinal de pe primul loc, în timp ce de pe locul 2 s-a calificat CSS Zalău.

La finalul săptămânii ar fi trebuit să aibă loc primul turneu semifinal. De fapt, sunt patru turnee semifinale ce vor avea loc la Fălticeni, Galaţi, Dej şi Zalău. Cel de la Zalău va fi organizat de Academia de Volei “Lazăr Marius”.

Patru echipe se luptă la fiecare turneu semifinal pentru locul 1 ce asigură calificarea la turneul final. Echipele ce se clasează pe locurile 2 şi 3 se califică pentru al doilea turneu semifinal.

La turneul de la Zalău, pentru un loc ce duce direct la turneul final se vor lupta Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău, CSS Botoşani, CSS Blaj şi CSS “Avram Iancu” Ştei. Meciurile vor avea loc în sala de sport de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău.

CSS Zalău va face deplasarea la Fălticeni, acolo unde se va lupta pentru un loc la turneul final cu CSS “Nicu Gane” Fălticeni, CTF Mihai I Bucureşti şi CSS Tulcea.

La turneul de la Galaţi vor participa CSS Arcada Galaţi, CSS Bacău, CSM 2 Bucureşti şi CSM Ploieşti. La Dej se vor înfrunta CSS Lapi Dej, CSS 2 Baia Mare, CSS Caransebeş şi CSM 1 Bucureşti.

Deşi ar fi trebuit să se desfăşoare în acest final de săptămână, turneele de minivolei au fost amânate, la fel ca toate competiţiile de copii şi juniori.

“Competiţiile de copii şi juniori, suspendate până la redeschiderea şcolilor. Luni, 9 martie, a avut loc reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în contextul epidemiei de coronavirus. Având în vedere hotărârea de a închide instituţiile de învăţământ preuniversitar între 11 şi 22 martie, Federaţia Română de Volei a decis suspendarea tuturor competiţiilor de copii şi juniori organizate de FRV, până la redeschiderea şcolilor”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Volei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI