Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Impact violent între un autoturism şi un TIR


Un autoturism înmatriculat în Sălaj a intrat direct într-un TIR ce rula regulamentar. Accidentul s-a petrecut aseară pe Drumul European E60, în apropiere de Huedin


Duminică seara, undeva înainte de ora 24.00, pe Drumul European E60, în apropiere de oraşul Huedin, a avut loc un accident grav, soldat cu două victime.

Un autoturism înmatriculat în Sălaj, condus de către un cetățean moldovean rula dinspre Oradea. Pe un sector de drum în rampa ușoară cu limitare de viteza la 40 km/h, şoferul nu a redus viteza la o curbă la dreapta şi maşina a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus regulamentar din sens opus.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la poliţie, ambulanţă şi pompieri. O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona situația de urgență.

La faţa locului, pompierii au găsit un autotren și un autoturism avariate, dar şi două victime. E vorba de şoferul autoturismului încarcerat, dar care se afla în stare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme, şi de un alt pasager, dar care era ieșit din maşină și prezenta traumatisme la nivelul unui umăr și la un picior.

Pompierii au acționat cu echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul la persoana rămasă blocată în autoturism, fiind tăiată portiera autoturismului, s-a îndepărtat bordul acestuia și s-a tăiat o parte din suporții scaunului șoferului pentru a putea scoate, cu ked-ul din dotare, persoana din autoturism, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Cei doi bărbați, ambii de aproximativ 20 de ani, au fost preluați de echipajele medicale, unul de un echipaj SAJ și celălalt de echipajul SMURD.

Victimele, ambii cetățeni moldoveni, au fost transportate la spital. Rănit grav, conducător autoturism a fost transferat la UPU Cluj, iar pasagerul rănit a rămas sub observație la Spitalul Huedin.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj