Connect with us

Ştiri din Sălaj

Fetiţa de 2 ani care a căzut de la etajul patru a decedat la spital


Un apel la 112 care a venit duminică, în jurul orei 13.44, au pus în alertă Pompierii, Poliţia, Jandarmeria şi Ambulanţa. O femeie a solicitat sprijin autorităţilor pentru a prelua o fetiţă de 2 ani, care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Zalău. La patru ore de la tragedie, copilul a decedat


La sosirea echipajului de terapei intensivă mobilă. copilul se afla  în stare gravă, deşi era conştient. Tragicul eveniemnt a avut loc în cartierul Porolissum, la intersecţia cu strada care duce spre Sărmaş şi Ortelec.

Din primele informaţii, se pare că totul a avut loc într-un moment de neatenţie al mamei, iar fetiţa ar fi căzut pe geam.

La fata locului au intervenit un echipaj TIM, SMURD, poliţişti şi jandarmi. Poliţia a deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului.

Potrivit martorilor, mama era singură acasă cu copilul şi făcea de mâncare, iar fetiţa s-a urcat pe geamul de la bucătărie de unde a şi căzut. Căzătura i-a fost fatală.

Deşi echipajele medicale au intervenit prompt, copilul a decedat la spital 4 ore mai târziu. Acum Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar procurorii vor decide dacă femeia va fi sau nu, trasă la răspundere pentru cele întâmplate.

Poliţia a transmis că:

“Duminică, 8 martie a.c., la ora 13.44, Poliția a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Zalău, despre faptul că fiica ei, în vârstă de 2 ani, a căzut de la etajul 4 al locuinței. Fetița a decedat. Drept urmare, încadrarea juridică a faptei va fi schimbată din vătămare corporală în ucidere din culpă”.

Protecţia Copilului Sălaj deschide o anchetă

Directorul DGASPC Sălaj, Milaş Violeta a declarat pentru Ştirile din Sălaj că instituţia pe care o conduce se va autosesiza, va evalua situaţia familială şi va lua o decizie în acest caz, dacă se impune.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj