Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. O autospecială a Jandarmeriei Sălaj, s-a dat peste cap în Şimleu Silvaniei


O autospecială marca Dacia Logan ce aparţine Inspectoratului de Jandarmermi Judeţean “Menumorut Voievod” Sălaj şi care se afla în misiune pe strada Partizanilor din oraşul Şimleu a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Loganul Jandarmeriei este grav avariat şi a rămas cu roţile în sus. Evenimentul rutier a avut loc la ora 13.30, iar la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD.

Poliţia spune că: “A fost o sesizare a unui eveniment rutier în Şimleu Silvaniei, în care este implicată o autospecială care se deplasa la o intervenţie cu semnalele acustice şi luminoase aprinse. Poliţia este la faţa locului pentru cercetări. Din primele informaţii nu sunt persoane rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt Maria Cristea, IPJ Sălaj.

Şeful Jandarmeriei Sălaj, Vasile Cigăran, a declarat pentru Ştirile din Sălaj că potrivit unor imagini suprinse de nişte camere de supraveghere video, evenimentul rutier ar fi avut loc în contextul în care autospecialei aflată în misiune i-ar fi fost tăiată calea de un BMW de culoare roşie, moment în care şoferul jandarm a virat brusc de volan pentru a evita o coliziune, a intrat în bordura de pe marginea drumului şi s-au răsturnat.

“Se deplasa la o intervenţie solicitată prin 112, pentru a aplana un scandal între mai multe persoane din localitatea Pustă. Echipajul era format din doi subofiţeri, respectiv plutonier ajutant şef M. V. şi sergent major R. F., care nu au necesitat îngrijiri medicale. Evenimentul rutier a avut loc pe raza oraşului Şimleu Silvaniei, iar autospeciala noastră se afla în misiune cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”, a declarat Marius Mesaroş, purtător de cuvânt al IJJ Sălaj.

Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, a transmis că echipajul SMURD a intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unei femeie, martoră la eveniment, care a suferit un atac de panică. Persoana de sex feminin a fost transportată la spitalul din Şimleu.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj