Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: ”Ne stă la îndemână să câştigăm la Dej”


Antrenorul este încrezător că SCM Zalău va debuta cu dreptul în returul de campionat şi va obţine toate punctele în deplasarea de la Unirea Dej


SCM Zalău este gata de un nou început după ce a făcut 10 transferuri în iarnă, în speranţa atingerii obiectivului, salvarea de la retrogradare.

Sub Meseş au venit jucători cu experienţă în ligile superioare, dar acum rămâne ca achiziţiile să demonstreze şi în teren că au valoare.

Primul obstacol din retur este Unirea Dej, formaţie pe terenul căreia va evolua SCM Zalău, vineri, de la ora 15.00.

Înaintea acestui meci, antrenorul este încrezător că echipa sa va debuta cu dreptul în a doua parte a campionatului şi va obţine toate punctele în deplasare.

”Suntem gata de startul returului şi abia aşteptăm meciurile oficiale. Sunt convins că de la meci la meci vom creşte. Pentru noi toate meciurile sunt importante, dar jocul de la Dej are o conotaţie aparte, ţinând cont că este prima etapă din retur. Avem convingerea că la lotul pe care îl avem şi la condiţiile care ni se oferă, vom scoate echipa din această situaţie. Mergem la Dej să obţinem cele 3 puncte, dar Unirea este o echipă de luat în seamă. A făcut câteva transferuri în această iarnă, are un alt antrenor şi cu siguranţă va juca cu ambiţie. Ar fi extraordinar să începem cu o victorie, ceea ce ne stă la îndemână. În situaţia în care suntem nu ne mulţumeşte doar un punct. Avem un lot de 24 de jucători şi în teren vor intra cei care considerăm că la ora jocului vor fi în cea mai bună formă” , ne-a declarat Marius Paşca.

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL