Connect with us

Sporturi

Tenismeni de la CSS şi CSM Zalău s-au duelat pentru Cupa Mărţişor

Tradiţionala competiţie de tenis de masă şi-a consumat ediţia din 2020 la finele săptămânii trecute. Antonia Taloş, Răzvan Centea, Mara Viman, Ştefan Pop, Sofia Antal şi Antonio Taloş au fost câştigătorii ediţiei din acest an


În fiecare an, copiii, dar nu numai se bucură de sosirea primăverii pe care o primesc cu mărţişoare în piept. Însă, pentru iubitorii şi practicanţii tenisului de masă, a devenit deja o tradiţie ca odată cu sosirea primăverii să aibă loc şi Cupa Mărţişor, o competiţie destinată copiilor.

Ca de fiecare dată, competiţia a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cu sprijinul Primăriei Zalău.

Ediţia din acest an a Cupei Mărţişorului s-a desfăşurat în sala de tenis de masă din incinta Stadionului Municipal Zalău şi a adunat la start peste 30 de participanţi de la CSS Zalău şi CSM Zalău.

În urma partidelor disputate, s-a tras linie şi s-a întocmit clasamentul final. Astfel, la categoria 8 – 10 ani fete, Antonia Taloş a cucerit locul 1, în timp ce la aceeaşi categorie de vârstă, la băieţi, Răzvan Centea a jucat perfect şi şi-a adjudecat primul loc.

Mara Viman şi Ştefan Pop şi-au respectat statutul de favoriţi şi au cucerit locul 1. Tot pe locul 1, la cea mai mică categorie de vârstă s-au situtat  Sofia Antal şi Antonio Taloş.

Sportivii au fost premiaţi de către AJTM Sălaj şi DJST Sălaj. Să spunem că tradiţia merge mai departe şi la finalul săptămânii va avea loc şi Cupa 8 Martie. Competiţia se va desfăşura tot în sala de sport de la Stadionul Municipal, vineri, cu începere de la ora 14.00.


Clasamente finale:

Copii

Locul 1 – Sofia Antal; 

Locul 1 – Antonio Taloş

8 – 10 ani fete

Locul 1 – Antonia Taloş;

Locul 2 – Eliza Gâlgău;

Locul 3 – Cristina Taloş

8 – 10 ani băieţi

Locul 1 – Răzvan Centea;

Locul 2 – David Bălănean;

Locul 3 – Raul Pop

Juniori III fete

Locul 1 – Mara Viman;

Locul 2 – Raisa Cotoi;

Locul 3 – Antonia Taloş

Juniori III băieţi

Locul 1 – Ştefan Pop;

Locul 2 – Mihai Ţiriac;

Locul 3 – Matei Pop


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi