Connect with us

HANDBAL

HC Zalău mai dă încă o jucătoare la Naţională pentru turneul preolimpic!


După ce în primă fază au fost convocate Dana Abed-Kader, Alexandra Severin şi Sabrina Lazea, în cursul zilei de joi a primit telegrama de convocare şi Teodora Popescu. Astfel, HC Zalău este acum clubul cu cele mai multe jucătoare la lot pentru turneul preolimpic şi pentru jocurile cu Polonia din preliminariile Campionatului European


România va ataca calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu patru jucătoare de la HC Zalău. Iniţial, în lotul pentru turneul preolimpic au fost convocate Dana Abed-Kader, Alexandra Severin şi Sabrina Lazea, dar în cursul zilei de joi a mai apărut o noutate.

Inclusă în lotul lărgit, Teodora Popescu a fost anunţată ieri să se prezinte pe 12 martie, la reunirea lotului, ce va avea loc la Ploieşti.

Astfel, HC Zalău este acum clubul cu cele mai multe jucătoare convocate pentru turneul prolimpic şi pentru jocurile cu Polonia, din preliminariile Campionatului European.

Acest lucru reprezintă un moment de mândrie pentru un club precum HC Zalău, care pune accentul pe jucătoare tinere, din România şi care deja încep să se afirme şi să intre în vederile selecţionerului.

În vederile lui Bogdan Burcea s-a aflat şi “portăriţa” Raluca Kelemen, care a fost convocată pentru prima acţiune din acest an, dar pentru turneul preolimpic, pentru al treilea portar, antrenorii au optat pentru Diana Ciucă de la SCM Rm. Vâlcea.

România va întâlni la turneul preolimpic din Muntenegru pe Thailanda (20 martie, ora 18.00), Norvegia (21 martie, ora 20.30) şi Muntenegru (22 martie ora 17.00), primele două clasate urmând să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La câteva zile după acest turneu, România va juca pe 25 martie, cu Polonia, la Lubin, urmând ca pe 29 martie să aibă loc returul, la Ploieşti. Aceste două jocuri contează pentru preliminariile Campionatului European din acest an.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL