Connect with us

JUDO

FOTO. Judoka sălăjeni au revenit în acţiune

După ce recent au participat la calificările pentru finala Campionatului Naţional la U 14 şi U 16, judoka de la CS Vidalis Zalău au obţinut mai multe clasări pe podium la Cupa Mărţişor de la Cluj-Napoca


După o pauză binemeritată, judoka de la CS Vidalis Zalău au revenit în acţiune. Recent, sportivii pregătiţi de Ştefan Radics au participat la Câmpia Turzii la un turneu de calificare pentru finalele Campionatului Naţional U 14 şi U 16.

Nu mai puţin de trei judoka au reuşit să obţină calificarea. Este vorba despre Alin Stevar (34 kg) şi Marieta Pop (63 kg) la U 14 şi Olah Peter (55 kg) la U 16. Finala Naţionalelor la U 16 va avea loc la finalul lunii martie, în timp ce finala la U 14 se va desfăşura în luna aprilie.

“Suntem mulţumiţi că s-au calificat în finala naţională. O să fie destul de greu şi va fi o competiţie acerbă”, ne-a spus Ştefan Radics.

Până la finalele Campionatelor Naţionale, judoka de la CS Vidalis Zalău şi-au testat abilităţile la o competiţie la Cluj-Napoca.

În capitala Transilvaniei a avut loc Cupa Mărţişor. Au fost prezenţi peste 250 de participanţi de la 14 cluburi din ţară, delegaţia sălăjeană fiind alcătuită din 8 sportivi. Majoritatea s-au aflat la prima competiţie, sportivii mai experimentaţi fiind Alin Stevar şi Ilyes Andras.

Cele mai bune rezultate din rândul delegaţiei sălăjene au fost obţinute de Stevar şi Răzvan Ardelean. Astfel, Alin Stevar a obţinut locul 2 la U 11, 38 kg, în timp ce Ardelean a obţinut tot locul 2, la U 11, la 42 de kilograme. Prestaţii bune au avut şi restul sportivilor.

Prin urmare, pe locul 3 s-au clasat Veronica Pop la 36 kg – U9, Ilyes Andras la 42 kg U 13, în timp ce Andrei Mureşan s-a clasat pe locul 5 la 42 kg U13.

Aceste rezultate l-au mulţumit pe antrenorul Ştefan Radics care a ţinut să remarce şi organizarea bună a competiţiei, deşi arbitrajul l-a nemulţumit un pic.

“Competiţia a fost organizată foarte bine de sensei Pop Loredana. Arbitrajul a şchiopătat ici colo, dar nu din cauza ei. Mulţumim”, a mai spus antrenorul de la CS Vidalis Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUDO