Connect with us

Ştiri din Sălaj

Campanie de curăţenie în municipiul Zalău, în data de 4 aprilie

Primăria Zalău a demarat acţiunea ”Luna curățeniei”, pentru strângerea gunoaielor de pe raza orașului. Printre cei care au participat și anul trecut s-a numărat și Corina Țurcaș, cunoscută pentru campaniile umanitare pe care le derulează în judeţul nostru.

Corina Țurcaș a lansat o invitație pe Facebook pentru cei care doresc să facă parte din acestă campanie de curațare a orașului. Data stabilită este de 4 aprilie 2020.

”Anul trecut am participat la acțiunea “Luna curațeniei” demarată de Primăria Zalău. Am decis să o fac și în acest an. Data stabilită e 4 aprilie. Deci dacă până acum ți-ai dorit să fii voluntar și din diferite motive nu ai putut fi prezent/prezentă, ai sanșa să ni te alături. Dacă te-ai săturat să vezi gunoaie la tot pasul, dacă te-ai decis să faci ceva în acest sens, să fii exemplul pentru cei din jurul tău, ai ocazia acum, spune Da și promit că la final vei avea o satisfacție imensă când vei vedea că locul curățat a prins viață, că respiră datorită nouă celor care ne-am rupt din timpul nostru și ne-am “înjosit” a culege gunoaiele aruncate de alții”, susține Corina Țurcaș.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj