Connect with us

HANDBAL

Naţionala României, cu trei jucătoare de la HC Zalău la turneul preolimpic!

Dana Abed-Kader, Alexandra Severin şi surpriza – Sabrina Lazea – sunt jucătoarele de la HC Zalău pe care mizează selecţionerul Bogdan Burcea în vederea turneului preolimpic din Muntenegru, dar şi pentru meciurile din preliminariile Campionatului European cu Polonia


Moment de mândrie pentru HC Zalău şi pentru toţi iubitorii handbalului sălăjean, având în vedere că de la gruparea zălăuană au fost convocate trei jucătoare la Naţională!

Selecţionerii Bogdan Burcea şi Robert Licu s-au decis asupra lotului final cu care România va participa la turenul preolimpic şi la meciurile cu Polonia din preliminariile Campionatului European, iar în acest lot se află Dana Abed-Kader, Alexandra Severin şi Sabrina Lazea.

Dacă Dana Abed-Kader şi Alexandra Severin au fost chemate la Naţională şi pentru acţiunile de pregătire din ianuarie şi februarie, Sabrina Lazea reprezintă surpriza din lista anunţată de Bogdan Burcea.

Toate trei sunt însă pentru prima dată la lotul României pentru nişte jocuri oficiale extrem de importante.

Este vorba de partidele cu Muntenegru, Norvegia şi Thailanda, de la turneul preolimpic, dar şi pentru “dubla” cu Polonia, din preliminariile Campionatului European, meciuri ce vor avea loc la finalul lunii martie.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 martie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL