Connect with us

Ştiri din Sălaj

Hoţ prins în flagrant la Jibou

Poliţiştii din Jibou au identificat şi reţinut, la data de 29 februarie, un bărbat de 43 de ani, din Jibou, bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată. Judecătoria Jibou a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă


La data de 28 februarie, ora 23:45, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un bărbat din Jibou, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută de sex masculin în locuința sa, ușa nefiind asigurată, iar în urma altercației dintre aceștia, a fost lovit cu o bâtă în zona capului și peste mâini, după care autorul a părăsit locuința fără a sustrage bunuri.

Verificările efectuate de polițiști au dus la identificarea și prinderea persoanei bănuită de comiterea faptei. Cel în cauză a fost prins în dimineața zilei de 29 februarie, la ora 6.30, în zona Gării din Jibou. Acesta intenționa să plece cu trenul către Baia Mare.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal, instanța a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj