Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Clipe de groază pentru şimleuanul Alex Cherecheş, în derby-ul ASU Poli – Rapid!


Chiar în debutul jocului, fundaşul de la ASU Poli a fost făcut KO de un jucător al Rapidului, fiind lovit  în plină figură, la un duel pentru minge. Cherecheş a rămas întins pe teren şi a avut nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă, fiind dus de urgenţă la spital. “M-am trezit după câteva ore la spital şi nu înţelegeam ce se întâmplă”, a spus jucătorul


Şimleuanul Alexandru Cherecheş a ajuns un jucător important la ASU Poli, unde este titular de drept în cea mai bună defensivă a campionatului Ligii a II-a.

Jucătorul a început titular şi în primul meci din 2020 susţinut de ASU Poli, care a fost derby-ul cu Rapid, ce s-a disputat duminică, în faţa a peste 6.000 de spectatori.

Pentru jucătorul şimleuan, acest derby s-a închiat după doar 5 minute, când a fost făcut KO de un jucător al Rapidului. La un duel pentru minge, Cherecheş a fost lovit în plină figură de către Băjan şi a rămas inconştient pe gazon. Ca urmare a ciocnirii violente, jucătorul de la Poli a avut nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă şi a fost transportat de uregnţă la spital.

Arbitrul l-a şi eliminat pe jucătorul Rapidului, iar echipa lui Daniel Pancu a jucat aproape tot meciul în 10 oameni, dar cu toate acestea a scos un punct la Timişoara.

“M-am trezit după câteva ore la spital şi nu mai înţelegeam ce se întâmplă. Acum sunt mai bine dar mai am dureri la cap. Îmi pare rău că primit acea lovitură la cap, care m-a scos instant din meci. Îmi doream foarte mult să joc acest meci, cu o aşa atmosferă. Am făcut mai multe controale şi mă bucur că nu am nimic grav la cap”, ne-a dezvăluit Alexandru Cherecheş.

Fotbalistul nu-i poartă pică lui Băjan, cel care l-a accidentat în minutul 5. “Nu sunt supărat pe el. Sunt convins că a fost fără intenţie, fiindcă şi el a urmărit mingea la fel ca şi mine. Amândoi ne-am întâlnit la spital şi şi-a cerut scuze”, a mai spus Cherecheş.

Video cu accidentarea lui Alex Cherecheş 

Sursa foto: Press Alert 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL