Connect with us

FOTBAL

Transfer de senzaţie: SCM Zalău a adus un jucător direct din Liga 1!


Cu câteva zile înainte de startul returului, gruparea zălăuană a mai reuşit o achiziţie de top şi l-a adus la echipă pe clujeanul Andrei Iuliu Haţiegan, care în prima parte a sezonului a evoluat la Poli Iaşi


Având parte de susţinere financiară, SCM Zalău a putut să facă o campanie de achiziţii extrem de puternică şi practic şi-a schimbat aproape în totalitate echipa.

Robert Popescu, Florin Istrate, Raul Stanciu, Marius Dumitraşcu, Laurenţiu Iorga, Andrei Vaştag, Andrei Pavel, Kis Lorant şi Tudor Ţăranu au fost transferurile anunţate de SCM Zalău, însă echipa lui Marius Paşca nu s-a oprit aici şi a mai dat o lovitură.

Sub Meseş a fost adus un jucător care vine direct din Liga 1 şi care în prima parte a sezonului a evoluat în tricoul lui Poli Iaşi.

Clujeanul Andrei Iuliu Haţiegan este ultima achiziţie de top la SCM Zalău, acesta având opt partide în primul eşalon, sub comanda lui Mihai Teja, dar şi un gol pentru gruparea din Iaşi, la un meci din Cupa României.

Andrei Iuliu Haţiegan (n. 04.04.1998) este un ”produs” al Universităţii Cluj, club la care a făcut junioratul, după care a jucat pentru echipa de seniori.

Peste 70 de meciuri are atacantul Andrei Iuliu Haţiegan la Universitatea Cluj, iar în sezonul trecut a şi marcat şase goluri în Liga a II-a.

Andrei Iuliu Haţiegan a evoluat în ianuarie la Memorialul ”Radu Gog” pentru STC Group şi încă de atunci a purtat unele discuţii cu antrenorul Marius Paşca în privinţa unui transfer la Zalău.

Jucătorul a avut mai multe oferte din Liga 2 în această iarnă, dar a ales în cele din urmă SCM Zalău, cu care a semnat un contract până la finalul campionatului.

 

Mai multe amănunte despre acest subiect, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL