Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca şi-a fixat target-ul pentru retur: “Vrem minim 25 de puncte” 


Antrenorul are speranţe că SCM Zalău va face un retur bun în care se va salva de la retrogradare. În acest sens, antrenorul vrea cel puţin 25 de puncte în cele 15 etape care se vor disputa în a doua parte a campionatului


Patru victorii şi trei remize au fost rezultatele pozitive ale SCM-ului în turul de campionat. Practic, din cele 15 puncte acumulate, în clasament se văd doar 9, deoarece  echipa a pornit cu o penalizare de 6 puncte după gafa din vară, de la meciul din Cupa României cu Olimpia Satu Mare.

Ce s-a stricat în tur se încearcă a fi reparat în returul care începe săptămâna viitoare. La cum arată clasamentul în momentul de faţă, gruparea de sub Meseş are de recuperat 7 puncte până la locul 12 ocupat de Unirea Alba Iulia, iar în acest sens,  Marius Paşca şi-a făcut unele calcule.Tehnicianul este convins că echipa sa va fi deasupra liniei, dacă obţine cel puţin 25 de puncte în a doua parte de campionat.

Acesta este şi target-ul minim al antrenorului, dar Paşca aşteaptă şi mai mult de la echipa sa, despre care spune că se poate bate de la egal la egal cu orice formaţie din Seria a V-a.

Unirea Dej, primul “hop” din retur “Nu va fi un meci uşor. I-am văzut în amicalul cu Sănătatea şi mi-au lăsat o impresie bună”, spune Paşca

Numărătoarea inversă pentru SCM Zalău va începe vineri, când se va disputa primul joc din retur, în deplasare la Unirea Dej.

Deja antrenorul Marius Paşca a intrat în “febra” acestei partide pe care o consideră extrem de importantă. Drept urmare, tehnicianul i-a spionat pe clujeni, într-un amical cu Sănătatea, câştigat de Unirea cu 3 – 2.

“Foarte important va fi să câştigăm primul joc. Nu va fi uşor, fiindcă i-am văzut pe cei de la Unirea Dej într-un amical cu Sănătatea Cluj şi mi-au lăsat o impresie bună. Acum  noi avem un lot competitiv şi avem soluţii. Şi în amicalul cu Minaur ne-au lipsit 4 – 5 jucători, dar nu s-a simţit. Sunt convins că vom creşte de la joc la joc, fiindcă se munceşte bine, există dorinţă la fiecare jucător şi dacă vom avea aceeaşi determinare şi aceeaşi atitudine ca la amicalul cu Minaur, nu vom avea probleme”, a spus Paşca.

În returul de campionat, SCM Zalău va juca în deplasare opt partide, la Unirea Dej, Viitorul Şelimbăr, Avântul Reghin, CFR Cluj II, ACS FC Recea, Minaur Baia Mare, Luceafărul Oradea şi Sănătatea Cluj, iar pe teren propiu le va întâlni pe Gloria Bistriţa,  CSC Sânmartin, Sticla Arieşul Turda, Metalurgistul Cugir, Industria Galda, AFC Odorheiu Secuiesc şi Unirea Alba Iulia.

“Suntem încrezători că ne vom îndeplini obiectivul, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor. Ne aşteaptă un retur de campionat foarte greu, dar am convingerea că la final vom fi pe un loc care să ne asigure menţinerea în Liga a III-a.Eu mi-am propus ca şi un target, minim 25 de puncte în retur. Dacă noi reuşim să facem minim 25 de puncte, eu zic că ne salvăm de la retrogradare, mai ales dacă ne uităm la situaţia care a fost în campionatele trecute. Au fost echipe care s-au salvat şi cu 32 de puncte, dar noi vrem să obţinem cât mai multe puncte şi avem puterea să reuşim. Consider că la ce lot avem acum, putem să batem orice echipă, chiar şi cele două fruntaşe, Recea şi Baia Mare.Vom juca de la egal la egal cu fiecare, dar important va fi forma de moment şi cum abordăm fiecare joc” Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL