Connect with us

Ştiri din Sălaj

Coronavirus: Numărul sălăjenilor monitorizaţi la domiciliu de DSP a crescut la 109


Până la această dată, Prefectura Sălaj anunţă că NU sunt cazuri confirmate de coronavirus în județul Sălaj şi nici persoane suspecte care să necesite carantină 


Însă, 61 persoane se află sub monitorizare la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sălaj din zilele precedente. Alte 48 persoane se află sub monitorizare la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sălaj din data de 27.02.2020.

În total 109 persoane sunt supravegheate la domiciliu de cei de la DSP Sălaj. Toate persoanele monitorizate sunt asimptomatice.

Institutiile implicate in monitorizarea fluxului de turisti (Spitale – cele 2 puncte de triaj , specialiștii SAJ, ISU ) – nu au raportat evenimente deosebite.

PRECIZARE IMPORTANTĂ – la UPU, nu se fac testări pentru cei întorși din Italia!!

Cetățenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia Telverde- 0800 800 358.

Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventire.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj