Connect with us

TENIS

Eric Verdeş a câştigat un turneu la seniori

Tenismenul de la CSM Zalău se descurcă excelent la Oradea şi după ce a câştigat un turneu înainte de Crăciun, a izbutit acelaşi lucru şi la finalul săptămânii. Doar că, acum, Verdeş a reuşit să se impună la categoria de vârstă 18 ani


Una din marile speranţe a tenisului sălăjean este Eric Verdeş.

Deşi încă nu a împlinit 16 ani, tânărul tenismen ocupă locul 38 la această categorie de vârstă şi continuă să impresioneze, chiar dacă a luat şi o pauză anul trecut, pentru examenul de capacitate.

Oricum, înainte de Crăciun, Eric Verdeş a reuşit să câştige Cupa Moş Crăciun la Oradea şi tot în capitala Bihorului, tenismenul de la CSM Zalău şi-a trecut în cont şi primul trofeu din anul 2020.

Participant la Cupa Mărţişorului de la Oradea, Verdeş a avut o comportare excelentă şi a reuşit să câştige trofeul pus în joc.

Prestaţia sa este cu atât mai notabilă cu cât a reuşit să se impună la categoria de vârstă 18 ani. Mai mult, a reuşit această performanţă fără să piardă vreun set.

Mai întâi, Eric Verdeş a reuşit să se impună în faţa clujeanului Ioan Teglaş, pe care l-a învins în două seturi, scor 6 – 3, 6 – 4.

Forma bună a sălăjeanului a continuat şi în faza următoare a competiţiei astfel că Eric a trecut cu 6 – 1, 6 – 1 de Tudor Geambaşu de la CS Metalul Salonta, reuşind astfel să se califice în semifinalele competiţiei.

Pentru un loc în finală, tenismenul de la CSM Zalău s-a luptat cu Ion Straciuc de la clubul organizator, CSM Oradea.

Nici de această dată, Verdeş nu a avut vreo emoţie şi s-a impus cu 6 – 1, 6 – 3. Având o formă bună şi poftă de joc, Verdeş s-a calificat în finală, acolo unde s-a duelat pentru marele trofeu cu un alt orădean, Ionuţ Gal de la CS Sănătatea.

Sălăjeanul a fost la înălţime şi în finală şi a trecut în două seturi şi de Gal, scor 6 – 0, 6 – 4. Este primul trofeu din acest an pentru Eric Verdeş şi totodată reprezintă şi primul trofeu cucerit la categoria de vârstă seniori.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS