Connect with us

FOTBAL

Pus pe liber de SCM Zalău, Denis Laza va continua să joace tot în Liga a III-a

Jucătorul din Beiuş a ajuns la o echipă mult mai bine clasată decât gruparea zălăuană şi din retur va evolua pentru CSC Sânmartin


SCM Zalău s-a despărţit de o serie de jucători în iarnă, care după părerea staff-ului tehnic nu puteau ajuta echipa în retur la îndeplinirea obiectivelor. Între jucătorii care au fost puşi pe liber s-a aflat şi Denis Laza, care a apucat să joace doar în câteva jocuri din tur, pentru SCM.

Din punct de vedere sportiv, jucătorul din Beiuş a ajuns la o echipă mult mai bine clasată decât SCM Zalău, astfel că el va juca tot în Liga a III-a, şi tot în Seria a V-a, la CSC Sânmartin, ocupanta locului 8.

“Am ajuns la CSC Sânmartin şi consider că am făcut un pas în faţă. Am venit la o echipă serioasă, cu un antrenor foarte bun. Voi munci ca să progresez şi să ajung mai sus. La noua echipă îmi propun să joc cât mai multe meciuri şi să ne clasăm cât mai sus”, ne-a declarat Denis Laza.

Chiar dacă a evoluat foarte puţin la SCM Zalău, Denis Laza nu regretă perioada scurtă petrecută sub Meseş.

“Am avut de învăţat în această perioadă şi nu regret nimic, fiindcă am trăit şi momente frumoase la Zalău. Le doresc multă baftă în retur şi cu siguranţă echipa va rămâne în Liga a III-a”, a spus jucătorul.

Denis Laza a început fotbalul la Bihorul Beiuş, iar la juniori a mai evoluat pentru Liberty Salonta, Academia de Fotbal “Dani Coman”, Dinamo Bucureşti şi UTA Arad. La gruparea arădeană a debutat şi la seniori, pentru UTA II, în Liga a III-a.

Denis Laza va reveni la Zalău ca şi adversar, în etapa a XX-a, când are loc partida dintre SCM şi CSC Sânmartin.

Rareş Petruţ-Pop continuă tot în Liga a III-a

Plecările în masă de la SCM Zalău au început încă din prima parte a turului, când principal a fost Alexandru Pop. Astfel, Adelin Moroşan, David Sîrbu, Andrei Bene şi Rareş-Petruţ Pop au fost primii care au părăsit echipa zălăuană.

Dintre aceştia, Rareş-Petruţ Pop va continua să joace în Liga a III-a şi din retur. Fotbalistul de 19 ani a revenit acasă la Bistriţa şi a semnat pe 3 ani cu Gloria, care activează  tot în Seria a V-a.

Rareş Petruţ-Pop a mai jucat pentru Gloria Bistriţa, în Liga a III-a, iar înainte să vină la Zalău a fost la FC Voluntari, dar a jucat doar pentru echipa secundă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL