Connect with us

FOTBAL

FOTO. Sportul Şimleu, egal cu o fruntaşă din Liga III-a

Gruparea antrenată de George Zima a făcut un meci bun cu Luceafărul Oradea, pe care l-a încheiat la egalitate, scor 2 – 2. Tot un amical reuşit a fost şi cel cu CAO Oradea, liderul din Liga a IV-a Bihor, pe care şimleuanii l-au pierdut la limită, în ultimele minute


Sportul Şimleu şi-a programat amicale tari în această perioadă, iar săptămâna trecută a disputat două jocuri, la Oradea. Primul  a fost cu CAO, tocmai adversara cu care se va duela campioana Sălajului la barajul pentru Liga a III-a.

În faţa liderului detaşat din Liga a IV-a Bihor, Sportul Şimleu a avut o prestaţie bună şi a fost cât pe ce să obţină un rezultat pozitiv. Până la urmă, bihorenii s-au impus cu 2 – 1, marcând golul victoriei în ultimul minut.

Sâmbătă, Sportul Şimleu a întâlnit Luceafărul Oradea, ocupanta locului trei în Seria a V-a din Liga a III-a.

Orădenii au condus cu 2 – 0 la pauză, dar Sportul nu a renunţat şi în partea secundă a revenit în joc. Eduard Trinka a redus din diferenţă în minutul 63 cu un şut din 10 m, iar Daniel Contraş a făcut 2 – 2 în minutul 70 după ce a transformat o lovitură de la 11 m.

“Am obţinut un rezultat pozitiv, dar s-a văzut că mai avem foarte mult de muncit. Mă bucur că am arătat lucruri  pozitive în acest joc şi acest rezultat ne dă încredere”, a spus antrenorul George Zima.

Sportul Şimleu a început cantonamentul de la Ip

De duminică, Sportul Şimleu a început cantonamentul de la Ip, unde antrenorul George Zima are la dispoziţie 22 de jucători. Lipseşte portarul Paul Cosma care s-a accidentat în amicalul de la Oradea şi va trebui să facă pauză o lună.

La Ip, liderul Ligii a IV-a are programate două antrenamente în fiecare zi şi îşi va încheia stagiul de pregătire sâmbătă, odată cu amicalul pe care îl va juca cu SCM Zalău, la Şimleu.

Sursa foto: crisana.ro


Luceafărul Oradea – Sportul Şimleu 2 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Eduard Trinka şi Daniel Contraş

Sportul Șimleu: Moisi – O. Ardelean, Leitan, B. Oltean, R. Pop, Contraș, Cătuna, V. Pop, G. Pop, C. Ardelean, Trinka. Au mai jucat: Cristuțiu – S. Pop, Gut, M. Sabou, P. Ardelean, Lazăr, L. Pop, Szatmari și Ad. Mihai. Antrenor: George Zima


CAO Oradea – Sportul Şimleu 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Andrei Balog (2) şi Sergiu Ciocan (90), respectiv Codruţ Ardelean (12)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL