Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana Volei Municipal Zalău, părăsită de fani!

Dacă la partida cu campioana României, tribunele au fost pe jumătate goale, la meciul de luni cu Gloria Buzău, asistenţa a fost şi mai slabă, iar în tribune au fost sub 150 de spectatori


Problemele finanicare, dar mai ales rezultatele slabe din ultima perioadă i-au îndepărtat pe suporteri de la meciurile echipei de volei. Astfel, au fost meciuri când tribunele sălii sporturilor au fost mai mult goale decât pline, chiar şi când Volei Municipal Zalău a întâlnit adversari redutabili.

Cea mai mare asistenţă din acest campionat s-a înregistrat la partida de acum o lună, când şi rezultatul a fost pe măsură, iar vicecampioana a câştigat cu 3 – 1 în faţa lui Dinamo.

La ultimele jocuri s-a înregistrat o medie extrem de scăzută, iar sâmbătă, la derby-ul campionatului între vicecampioana României şi campioana Arcada Galaţi, numărul spectatorilor a fost sub 500.

Asta deşi ziua şi ora jocului erau favorabile ca Volei Municipal să aibă un public numeros, mai ales că şi adversarul era unul redutabil, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Culmea, cu câteva ore înainte a jucat HC Zalău, cu Gloria Bistriţa, iar tribunele au fost pline, în timp ce atmosfera creeată de fani a fost demnă de un adevărat derby.

Luni a jucat Volei Municipal cu Gloria Buzău, iar de data aceasta numărul celor care au dorit să asiste la această partidă a fost şi mai mic faţă de cel din  meciurile trecute.

De data aceasta, în tribune s-au aflat sub 150 de spectatori, dintre care mai mulţi copii. Situaţia este cât se poate de delicată, iar acum formaţia zălăuană nu are decât să facă meciuri bune în play-off, să obţină rezultate bune care să-i determine pe iubitorii voleiului să revină în tribune.

Sursa foto: voleizalau.ro

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Alin

    26 February 2020 at 10:53

    Cat timp e familia cota la conducere nu o sa mai meargă aproape nimeni la meciuri. Păcat ca acest club cu suporteri frumoși a fost distrus de acești afoni în domeniul sportiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1