Connect with us

DIVIZIA A2

Doi voleibalişti zălăuani s-au transferat la CSU Braşov

După desfiinţarea echipei Volei Club Zalău, David Domokoş şi Cristian Zaha continuă să joace în Divizia A2, după ce s-au transferat la gruparea de sub Tâmpa


Patru sezoane la rând a evoluat Volei Club Zalău în Divizia A2, dar în toamna anului trecut s-a retras din competiţie, după ce a rămas fără susţinere financiară de la autorităţi.

Toţi jucătorii au fost declaraţi liberi, iar doi dintre ei şi-au găsit rapid un alt angajament. Astfel, David Domokoş şi Cristian Zaha s-au transferat începând din acest retur la CSU Braşov, formaţie care activează în Seria Vest a Diviziei A2.

David Domokoş a mai jucat pentru gruparea de sub Tâmpa şi în anii trecuţi şi a ales să revină la Braşov şi să pună umărul la calificarea echipei în turneul pentru promovare. În carieră, Domokos a evoluat ca junior pentru CSS Zalău, iar la seniori a jucat doar în liga secundă, pentru CSU Braşov şi Volei Club Zalău.

Cristian Zaha – fost junior la CSS Zalău – a mai evoluat în Divizia A1 la Universitatea Cluj, Torpi Tg. Mureş, VCM LPS Piatra Neamţ şi în liga secundă pentru Volei Club Zalău. CSU Braşov a terminat pe locul 3 sezonul regulat din Divizia A2 şi este calificată direct la turneul semifinal al Seriei, unde va încerca să prindă primele două poziţii pentru a se califica la turneul de promovare.

“Am ales să mă întorc la Braşov şi să ajut la îndeplinirea obiectivului propus. Mi s-a părut cea mai bună opţiune pentru mine. Sper să ajungem la turneul de promovare şi să repet performanţa de anul trecut cu Zalăul”.

David Domokoş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2